• 3% sleva u platby převodem
Brašna MAX1 Transporter
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Brašna MAX1 Transporter

Velkokapacitní podsedlová brašna MAX1, upínání na velcro pásky, objem 1,8 l, hmotnost 250 g
890 Kč (s DPH) 736 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Transporter je jedinečným modelem z řady praktických podsedlových brašen MAX1. Svým objemem se řadí do skupiny expedičních a turistických velkoobjemových brašen pod sedlo. S úspěchem ji lze použít na každé kolo. Je určena pro skupinu cyklistů, pro které je na prvním místě objem, přehlednost a praktičnost.
Lehká a přitom pevná podsedlová brašna z TPU materiálu, s vnitřním organizérem, uzavírání na voděodolný zip, připevnění díky Velcro pásků, na zadní straně brašny je integrovaný držák na blikačku, reflexní aplikace na brašně pro větší bezpečnost a viditelnost za zhoršených světelných podmínek, PP a polyesterový materiál zaručuje odolnost proti odstřikující vodě a blátu, lehce čistitelný vodou a saponátem, ne chemickými čistidly a rozpouštědly.

Specifikace
- hmotnost: 250 g
- objem 1,80 l
- maximální možné zatížení 2,50 kg

Rozměry brašny:
(délka) 25 cm
(šířka) 12 cm
(výška) 15 cm
21830
205 ks
2183000000008
Velikost
XXL

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product