• 3% sleva u platby převodem
Latarka czołowa Superfire HL06, 500lm, USB
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Světlomet Superfire HL06, 500lm, USB

281 Kč (s DPH) 232 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Venkovní svítilna

Superfire HL06 je kompaktní čelová svítilna, kterou si můžete vzít všude s sebou. Vejde se do kapsy, batohu, kabelky nebo dokonce do peněženky. Čelenka umožňuje nasadit svítilnu na hlavu a používat ji, když potřebujete mít obě ruce volné. Navíc díky možnosti nastavení polohy svítilny v rozsahu 60 stupňů můžeme úhel světla přizpůsobit svým potřebám.







Bezkontaktní spínač

Svítilna je vybavena bezdotykovým spínačem, který umožňuje zapnout svítilnu mávnutím ruky před svítilnou. Tato funkce je užitečná zejména v situacích, kdy máme špinavé ruce nebo rukavice, které velmi ztěžují stisknutí spínače.








Rychlé nabíjení

Svítilna je napájena jednou baterií s kapacitou 1200 mAh. Baterii lze rychle dobíjet pomocí portu micro USB. K nabíjení svítilny nepotřebujete speciální nabíječku - stačí připojit kabel micro USB k powerbance, nabíječce nebo počítači. Při nabíjení signalizuje červené světlo, že se baterie nabíjí, a když je baterie nabitá, rozsvítí se zelené světlo.








Výkonné světlo


Výkonná LED dioda Cree XPG2-R5 z USA poskytuje silné světlo a dlouhou životnost, takže se nemusíte starat o častou výměnu LED diod. Svítilna má svítivost 240 lumenů a dosvit 200 m. Svítilna má 5 režimů svícení. 3 režimy slouží k ovládání jasu (silný, střední, slabý) a poslední dva slouží k zapnutí červeného světla. Přepínač svítilny slouží k přepínání mezi režimy.







Hydroizolace

Svítidlo je odolné proti stříkající vodě a lze jej používat v dešti nebo v jiných mokrých podmínkách. Pro běžné použití je to zcela dostačující.



Včetně:

  • Svítilna
  • Baterie
  • Kabel USB

Specifikace:

Model HL06
Zdroj světla JINGRUI XG2 VEDL
Jmenovitý výkon 5
Provozní doba 165min
Lumeny 500
Odolnost proti pádu (v metrech) 1
Velikost (mm) 60x45x36
Hmotnost (g) 56
Vodotěsné IP44
Maximální vzdálenost paprsku 130
Nabíjecí port micro USB
Kapacita baterie (mAh) 1200
Režimy osvětlení 1 režim pro senzor (pravé tlačítko: zapnuto/vypnuto); 3 režimy pro bílé světlo (levé tlačítko: silné/slabé/SOS); 2 režimy pro červené světlo (dlouhý stisk levého tlačítka: silné/SOS).
Materiál ABS
Doba nabíjení 190
018788
371 ks
6956362901797

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product