• 3% sleva u platby převodem
Latarka czołowa Superfire HL07, 320lm, USB
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Světlomet Superfire HL07, 320lm, USB

281 Kč (s DPH) 232 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Čelová svítilna Superfire HL07

Funkční čelová svítilna Superfire HL07 je vybavena výkonnou baterií s kapacitou 1200 mAh, která zajistí až 4,5 hodiny provozu. Díky jasu až 320 lumenů, 5 světelným režimům a voděodolnosti IP67 je ideální pro širokou škálu použití. Díky flexibilnímu popruhu a pohybovému senzoru se používá velmi pohodlně. Přizpůsobte ji svým potřebám a užívejte si optimální osvětlení v každé situaci.

Bude vám sloužit dlouho

Pro zajištění spolehlivosti svítilny ji výrobce vybavil výkonnou baterií s kapacitou 1200 mAh. Nabíjení pomocí jednoduchého kabelu USB trvá pouhé 4 hodiny. Po uplynutí této doby vám přístroj vydrží perfektně sloužit až 4,5 hodiny! To je dostatečně dlouhá doba na to, aby vám poskytla vynikající zdroj světla a bezpečí ve tmě.

Dokonale osvětlí každý prostor

Svítilna je ideální do různých terénů. Může vyzařovat soustředěné nebo rozptýlené světlo, takže dokáže účinně osvětlit prostor jak na dálku, tak v těsné blízkosti. Díky tak rozsáhlému výkonu ji můžete použít téměř v každé situaci - bude vaším spolehlivým zdrojem osvětlení v jakémkoli prostoru! Jeho maximální dosah je až 90 m.

Vyberte si z 5 provozních režimů

Díky 5 provozním režimům můžete svítilnu snadno přizpůsobit situaci a svým potřebám. Může svítit silně nebo slabě v režimu reflektoru (až 5 W) nebo v režimu čelovky (až 3 W). Můžete jej také nastavit tak, aby poskytoval silné osvětlení v režimu reflektoru a čelovky současně. Díky tomu je HL07 skvělou volbou pro použití doma, venku nebo v dílně.

Snadné použití

Vestavěný pohybový senzor usnadňuje ovládání. Chcete-li svítilnu aktivovat, stačí před ní mávnout rukou ze vzdálenosti přibližně 10 cm. Kromě toho lze pomocí speciálního tlačítka snadno a rychle přepínat mezi režimy osvětlení. Tímto tlačítkem lze HL07 také vypnout.

Přizpůsobte ji situaci

Svítidlo Superfire vám také nabízí možnost nastavení úhlu svítidla v rozsahu 0-45°. Díky tomu ji můžete snadno přizpůsobit svým potřebám a preferencím. Nastavte si jej tak, abyste měli optimální osvětlení v každé situaci. Už se nemusíte omezovat na jeden pevný úhel světla!

Nebojte se deště

Svítilna je také vodotěsná podle normy IP67. To znamená, že se nepoškodí stříkající vodou ani deštěm. Můžete jej tedy bez obav používat téměř v jakýchkoli podmínkách. Se svítilnou Superfire budete mít jistotu, že vám světlo nedojde v žádné situaci!

Poskytuje výjimečné pohodlí

Superfire HL07 nabízí také bbezkonkurenční pohodlí. Svítilna váží pouhých 85 g a má pružný pásek, který je šetrný k pokožce. Můžete ji tedy nosit dlouhou dobu bez sebemenších obav - bez rizika únavy nebo bolestí hlavy. Díky tomu si můžete snadno uvolnit ruce a provádět efektivní činnosti i po setmění - světlo vám rozhodně nedojde!

Používejte ji, kde chcete a jak chcete

HL07 vyniká mnoha možnostmi použití. Můžete jej úspěšně používat na túrách, akcích nebo bězích ve tmě. Můžete s ním také kempovat nebo rybařit. Bude se vám hodit i v případě, že se vám během noční jízdy porouchá auto - správné osvětlení vám ho pomůže opravit. Svítilna se snadno používá také díky speciálnímu háčku, který umožňuje zavěsit přístroj na požadované místo a proměnit jej v praktickou lampu.

Specifikace:

Výrobce Superfire
Model HL07
Zdroj světla LED
Jmenovitý výkon 5 W (reflektor)/3 W (reflektor)
Rozsah do 90 m
Stupeň ochrany IP67
Materiál TPR + PC + ABS
Hmotnost 85 g
Pracovní doba až 4,5 h
Rozměry 58x45x38 mm
Kapacita 1200 mAh
025649
151 ks
6956362931121

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product