close
Nabídka
  • 3% sleva u platby převodem
YATE VEGA Čelová lampa černá
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

YATE VEGA Čelová lampa černá

285 Kč (s DPH) 236 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů


Univerzální čelovka pro širokou škálu outdoorových aktivit. Využijete ji při turistice, běhu, jízdě na kole, táboření, rybaření nebo při venčení psa. Svítilna je vybavena třemi světelnými zdroji: výkonnou diodou 3W XPE (140 lm), dvěma červenými LED diodami a bílou SMD LED, která bohatě stačí na chůzi a významně šetří baterii. Stav baterií indikuje zelená LED dioda vpravo dole. Odolná proti stékající vodě.




  

 




Materiál - konstrukce


plast




Výkonná dioda


1x 3W CREE XPE (140 lm);  2x červená LED;  1x bílá SMD LED




Režim svícení


levé tlačítko: hlavní světlo - plný výkon, 1/2 výkon, blikání, vypnuto


pravé tlačítko: červené diody - zapnuto, blikání;  bílá dioda - plný výkon, 1/2 výkon, vypnuto




Doba svícení


50 hod. - LED;  7 hod. - max. výkon




Dosvit


cca 150 m




Baterie


3x AAA baterie  (nejsou součástí výrobku)




Barva


černá/černá




Hmotnost


50 g (bez baterií)




 


Obecné informace o produktu


Záruční doba 24 měsíců


Výrobce Yate


ZPĚTNÝ ODBĚR ODPADNÍCH ELEKTROZAŘÍZENÍ Recyklační symboly skla - Samosebou.czVše o recyklačních symbolech na obalech - Samosebou.cz


Zakládáme si na ohleduplném chování vůči životnímu prostředí, a proto vám přinášíme možnosti, jak jednoduše a bezplatně odevzdat svá vysloužilá elektrozařízení.


Vy, vážený zákazníku, máte jako spotřebitel v systému nakládání s elektrospotřebiči zcela zásadní roli. Vy jste tím, kdo se rozhoduje, co udělá se starým spotřebičem. Stará a nepotřebná elektrozařízení nepatří do netříděného komunálního odpadu, naopak mají být předány prostřednictvím sběrných míst, tzv. míst zpětného odběru, ze kterých putují k opětovnému použití nebo k samotné recyklaci. Odevzdat elektrozařízení do zpětného odběru je jednoduché, takových míst máte kolem sebe plno.


KAM VYSLOUŽILOU ČELOVKU NEBO BATERII ODEVZDAT?


- elektrozařízení můžete vhodit do červené sběrné nádoby na elektroodpad


- prostřednictvím veřejně dostupné sběrné sítě REMA Battery, s.r.o., která je určena pro zpětný odběr baterií a akumulátorů


- prostřednictvím veřejně dostupné sběrné sítě, která je určena pro zpětný odběr na stránkách Ministerstva životního prostředí (ISOH 2)


- v případě potřeby je možnost se poradit na bezplatné lince Chytré recyklace (800 976 679)


PROČ RECYKLOVAT?


Nejen elektrozařízení, ale i baterie a akumulátory obsahují mnoho recyklovatelných kovů jako je například zinek, železo, mangan, nikl, kadmium nebo olovo. Některé z těchto látek jsou zároveň velmi nebezpečné pro životní prostředí a zdraví člověka, a to zejména rtuť, olovo a kadmium. Vybrané baterie jsou často označeny symbolem chemického prvku, který obsahují (Pb, Cd, Hg).


Předáním baterií a elektrozařízení na místo zpětného odběru tak zejména díky recyklaci materiálu šetříme primární zdroje surovin a zároveň chráníme naše životní prostředí před případným neodborným nakládáním.


Nepoužívané baterie, které nejsou předány k recyklaci prostřednictvím míst zpětného odběru, ale jsou skladovány například v kancelářských šuplících, či kdekoliv jinde v domácnostech či firmách mohou následně způsobit i požár. Tuto vlastnost mají zejména baterie s obsahem lithia. S ohledem na bezpečnost je tedy velmi důležité předávat použité baterie co nejdříve k recyklaci.

SE00046
10 ks
8595053914036
Hmotnost
50 g
Doba svícení
až 50 hod.
Dosvit
150 m
Napájení
3x AAA
Svítivost
140 lm

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product

Aktuality
24. 04. 2024

Trekingové hole Spokey FREESPACE II za skvělou cenu do vyprodání zásob!


22. 04. 2024

Luxusní koloběžka Meteor MEX nyní za skvělou cenu


16. 04. 2024

Poslední 2 kusy značkových koloběžek Street Surfing TORPEDO Poison Fish za výprodejovou cenu


Více aktualit