• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Smart doniczka aspara by GrowGreen Stylist Lite Smart Grower
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytrý květináč aspara od GrowGreen Stylist Lite Smart Grower

3 380 Kč (s DPH) 2 793 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Chytrý květináč aspara od GrowGreen Stylist Lite Smart Grower

Nemáte ruku na květiny, ale milujete bujné rostliny? Nebo možná sníte o pěstování vlastní zeleniny? S chytrým květináčem Aspara si snadno vytvoříte zelený domov! V květináči najdete až 8 míst pro výsadbu. Díky nastavitelným LED světlům a speciálním programům si můžete užívat pěstování nejrůznějších plodin pod vlastní střechou a těšit se z úrody. Speciální aplikace vám umožní sledovat proces pěstování a usnadní správu květináče.

5.jpg

O vaše plodiny se postará sama

Květináč využívá pokročilé technologie, které vašim rostlinám poskytnou vše, co potřebují. Pro každý druh rostlin si můžete vybrat z řady pěstebních programů, takže květináč automaticky upraví úroveň osvětlení nebo je bude hydratovat. Speciální programy vám také pomohou zvýšit růst rostlin až o 50 %! Navíc je vybaven senzory, které detekují intenzitu světla, hladinu vody, teplotu vzduchu a vody a koncentraci živin.

6.jpg

LED světlo, které stimuluje růst

Vaše rostliny již nepotřebují přirozené světlo! Inteligentní květináč je vybaven speciálními LED světly pro osvětlení 400 μmol. Lampy stimulují růst rostlin v různých fázích jejich vývoje automatickým nastavením intenzity světla. Můžete si tak být jisti, že vaše rostliny dostávají ideální množství světla.

1.jpg

Další možnosti s aplikací

Zkombinujte chytrý květináč se speciální aplikací a získejte přístup k dalším funkcím! Aplikace najdete v obchodě Google Play i App Store. Pomocí aplikace budete moci sledovat proces pěstování a upravovat nastavení květináče podle svých preferencí. A nemusíte se bát, že zapomenete doplnit vodu do květináče - aplikace vám to připomene! Získáte také praktické tipy a rady pro výsadbu.

7.jpg

Vhodné pro různé rostliny

Pěstujte různé rostliny a těšte se z bohaté úrody. Květináč Aspara je ideální pro mnoho druhů rostlin. Můžete jej použít mimo jiné k pěstování aromatických bylinek, chutné zeleniny a ovoce nebo voňavých květin. V květináči je 8 míst pro výsadbu.

3.jpg

Praktický doplněk do každého interiéru

Elegantní květináč Aspara se vyznačuje moderním a stylovým designem, takže se skvěle hodí téměř do každého interiéru. Můžete použít i více květináčů a vytvořit tak jedinečnou zelenou stěnu z rostlin. Váží pouhých 2,6 kg, takže si jej můžete snadno vzít s sebou, kamkoli budete chtít.

2.jpg

Jednoduché a pohodlné ovládání

Přesvědčte se, jak snadné je pěstovat rostliny, bylinky a zeleninu u vás doma. Nastavení květináče nebude žádný problém - je mimořádně snadné a zabere jen pár okamžiků! Samotné sázení rostlin nebude žádnou výzvou. Pro začátek nalijte do dvoulitrové nádoby vodu. Vložte semínka do biologicky rozložitelných vložek na příslušná místa v květináči a přikryjte je.otírat speciálním víkem. Nakonec zvolte správný program a čekejte na sklizeň!

4.jpg
Výrobce aspara by GrownGreen
Barva Bílá
Kapacita 8 míst pro rostliny
Kapacita na vodu 2 l
Intenzita světla 400 μmol
Vlnová délka světla 450 nm / 660 nm
Bezdrátové připojení Bluetooth
Provozní napětí AC 100-240 V 50/60 Hz
Napájení 20 W
Hmotnost 2,6 kg
Rozměry výrobku 390 x 160 x 390 mm
390 x 160 x 500 mm (po rozšíření na výšku pomocí bočních panelů)
043832
24 ks
4897073821511

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product