• 3% sleva u platby převodem
čistič MUC-OFF E-Bike Dry Wash 750 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

čistič MUC-OFF E-Bike Dry Wash 750 ml

Suchý čistič určený pro e-bike, čistí a leští bez použití vody, balení 750 ml
426 Kč (s DPH) 352 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
MUC-OFF E-Bike Dry Wash 750 ml

Čistí a leští snadno a rychle bez potřeby použít vodu. Velmi rychle umyje vaše celé kolo bez toho, aby na něm zanechal nepříjemné šmouhy a skvrny. Jeho moderní složení je navrženo tak, aby zapouzdřilo povrchové nečistoty a eliminovala se tak možnost poškrábání povrchu. Použijte jej k odstranění lehky´ch nečistot mezi velky´m mytím.

Specifikace:
• Čistí a leští v rámci jednoho úkonu
• Není potřeba voda!
• Dlouho trvající lesk
• Nezanechává zbytkovy´ prach, skvrny ani šmouhy
• Nelepivy´

Návod k použití:
Náplň důkladně protřepte, aby se aktivovaly všechny složky produktu. Nastříkejte na povrch a nechte nějaky´ čas působit, aby mohl proniknout drobny´mi nečistotami. Poté opatrně otřete povrch čistou a suchou utěrkou z mikrovlákna, přičemž při každém otření otočte utěrku na čistou stranu. Další čistou utěrkou povrch vyleštěte do vysokého lesku. Nepoužívejte na silně znečištěné povrchy nebo tvrdé nečistoty, protože to nevyhnutelně povede k poškrábání povrchu. Vždy používejte utěrky z mikrovlákna, neboť zachycují nečistoty uvnitř vláken.
30027
6 ks
5037835110104
Velikost
E-bike

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product