• 3% sleva u platby převodem
čistič MUC-OFF 1 l s rozprašovačem
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

čistič MUC-OFF 1 l s rozprašovačem

Muc Off Nano Tech Bike Cleaner je moderní čisticí prostředek, který představuje skutečnou revoluci v oblasti profesionální chemie.
356 Kč (s DPH) 294 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Muc Off Nano Tech Bike Cleaner je moderní čisticí prostředek, který představuje skutečnou revoluci v oblasti profesionální chemie. Jeho snadné, rychlé a bezpečné použití je založeno na nano částicích, které díky své minimální velikosti dokážou snadno a rychle pronikat špínou a z povrchu ji odstraňovat již na molekulární úrovni.Muc-Off Bike Cleaner je zásaditý a jelikož neobsahuje žádné kyseliny ani rozpouštědla, lze ho bezpečně použít na všechny materiály, z kterých jsou dnes vyráběny moderní motocykly, kola nebo automobily. Navíc ho není třeba žádným způsobem ředit nebo jinak před aplikaci připravovat. Tím se jeho použití stává skutečně velice snadným a rychlým!Aplikace:Muc-Off Bike Cleaner stačí pomocí rozprašovače aplikovat, nechat několik minut působit a poté důkladně opláchnout vodou. Doporučená doba působení po aplikaci je 3-5 minut, ale žádný problém nevzniká ani při působení mnohem delším, řádově v desítkách minut. Protože Bike Cleaner není v žádném ohledu agresivní, netřeba se obávat takových nepříjemností, jakými jsou vyžírání laku, křehnutí plastů atd.
29970
59 ks
5037835904000

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product

čistič MUC-OFF 1 l s rozprašovačem s příslušenstvím, které si můžete dokoupit