• 3% sleva u platby převodem
High-speed Card Reader Case PGYTECH CreateMate
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vysokorychlostní čtečka karet PGYTECH CreateMate

838 Kč (s DPH) 693 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Pouzdro čtečky paměťových karet PGYTECH CreateMate

PGYTECH CreateMate je nezbytným příslušenstvím pro ukládání paměťových karet a přenos dat v terénu! Pojme až 8 paměťových karet a 2 karty nano SIM, takže je ideální pro cestovatele. Poskytuje neuvěřitelně rychlý přenos souborů a díky široké kompatibilitě ji úspěšně využijete ve spojení s různými typy karet SD a TF.

PGYTECH/P-GM-162/2

Expresní přenos dat

Zapomeňte na dlouhé čekání na přenos dat! Čtečka PGYTECH poskytuje bleskovou přenosovou rychlost až 312 MB/s - to vše díky vestavěnému čipu USB-C 3.1. To znamená, že můžete přenášet videa, fotografie a další soubory expresní rychlostí a ušetřit tak drahocenný čas, který můžete věnovat tvorbě a sdílení svých kreativních výtvorů.

PGYTECH/P-GM-162/6

Snadné používání

S PGYTECH CreateMate můžete sdílet fantastické záběry a fotografie se světem během okamžiku! Díky podpoře plug-and-play a rozhraní USB-C je proces přenosu neuvěřitelně jednoduchý. Nemusíte ztrácet čas instalací dalších aplikací nebo složitým nastavováním - stačí připojit čtečku k vybranému zařízení a je hotovo!

PGYTECH/P-GM-162/7

Robustní a odolná

Čtečka PGYTECH CreateMate je připravena i na ty nejnáročnější podmínky! Díky vodotěsnému provedení s krytím IP54 se nemusíte obávat poškození čtečky při náhodném postříkání. Díky silikonovému krytu, který účinně tlumí nárazy a chrání před pády, je čtečka připravena čelit všem nástrahám cestování. Navíc karabinka, která je součástí balení, umožňuje bezpečné připnutí k batohu nebo tašce.

PGYTECH/P-GM-162/8

Přiložené stránky

  • pouzdro pro čtečku paměťových karet
  • kolíček pro vyjmutí karty
  • karabinka
Výrobce: PGYTECH
Model P-GM-162
Maximální rychlost přenosu dat 312 Mb/s
Kompatibilní paměťové karty SD (UHS-II / UHS-I / SDXC / SDHC / SD), TF (UHS-II / UHS-I / Micro SDXC / Micro SDHC / Micro SD)
Kompatibilní operační systémy Windows 7 a novější, Mac OS 10 a novější, Linux, Android
Vodotěsnost IP54
058913
243 ks
6976100482463

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product