• 3% sleva u platby převodem
Latarka rowerowa Superfire BL10, USB
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Svítilna na kolo Superfire BL10, USB

246 Kč (s DPH) 203 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Svítilna na kolo Superfire BL10-X

Díky svítilně na kolo Superfire BL10-X budete na cestách ještě bezpečnější. Můžete ji používat i jako běžnou svítilnu. Nabízí stabilní osvětlení s dosvitem 90 m. Je nenáročná na oči a zvyšuje viditelnost po setmění. Díky 4 režimům svícení, z nichž si můžete vybrat, nebudete mít problém s její instalací.

01Superfire/BL10/1

Přizpůsobeno vašim potřebám

BL10-X nabízí až 4 režimy svícení, které si můžete snadno nastavit podle svých potřeb a očekávání. Stačí podržet vyhrazené tlačítko po dobu 3 sekund! Svítilna je také vybavena inteligentním světelným senzorem, který automaticky přizpůsobuje intenzitu světla podmínkám.

01Superfire/BL10/4

Spolehlivý zdroj světla po setmění

Zajistěte si bezpečnost při večerních vyjížďkách na kole! Svítilna vydává světlo, které je zcela bezpečné pro oči - neoslňuje kolemjdoucí ani řidiče. Díky dosvitu 90 metrů poskytuje svítilna BL10-X vynikající osvětlení po celé délce cesty.

01Superfire/BL10/8

Šikovná a kompaktní

Díky nízké hmotnosti a kompaktním rozměrům ji můžete mít neustále u sebe! Snadno ji uložíte do tašky, batohu nebo dokonce do kapsy. Jeho sestavení je mimořádně snadné a nebude pro vás žádnou výzvou. Svítilnu snadno připevníte na řídítka pomocí silikonového pásku.

01Superfire/BL10/5

Až 3,5 hodiny provozu

Vestavěná dobíjecí baterie s kapacitou 1500 mAh umožňuje 3,5 hodiny provozu. Nabíjení svítilny vám zabere přibližně 3 hodiny. A nemusíte se obávat, že by se baterie nečekaně vybila. Svítilna BL10-X je vybavena malým displejem, který vás bude informovat o potřebě dobití a stavu nabití.

01Superfire/BL10/3

Výrobce: Superfire
Model BL10-X
Barva Černá
Napájení 5W
Rozsah svítivosti 90 m
Napětí 3.7V
Provozní doba přibližně 3 hodiny
Doba nabíjení cca 3,5 hodiny
Kapacita baterie 1500 mAh
Materiál ABS
Odolnost proti pádu 1 m
Vodotěsnost IP43
Režimy osvětlení Inteligentní světelný senzor / silné světlo / světlo světla / stroboskop
044359
58 ks
6956362995574

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product