• 3% sleva u platby převodem
Latarka rowerowa Superfire BL11, USB
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Svítilna na kolo Superfire BL11, USB

286 Kč (s DPH) 236 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Svítilna na kolo Superfire BL11

Svítilna na kolo je nezbytnou součástí výbavy každého jízdního kola! BL11 poskytuje stabilní osvětlení s maximálním dosahem 120 m. Nabízí 4 režimy svícení a její instalace pro vás nebude problém. Díky odolnému a vodotěsnému provedení je ideální na dlouhou dobu. Můžete ji používat i jako běžnou svítilnu.

01Superfire/BL11/6

Spolehlivý zdroj světla

Často jezdíte na kole po setmění? Vybavte se svítilnou na kolo a buďte na cestách v bezpečí! Svítilna generuje pro oči bezpečné světlo s dosvitem až 120 m, takže je ideální pro osvětlení silnice. Byla navržena tak, aby neoslňovala chodce a řidiče ostatních vozidel. Tím nejen zvýšíte svou viditelnost, ale také zajistíte, že nebudete představovat nebezpečí pro ostatní účastníky silničního provozu!

01Superfire/BL11/1

Nastavte si osvětlení podle svých potřeb

Vyberte si z řady režimů a přizpůsobte osvětlení svým preferencím nebo podmínkám na silnici! BL11 nabízí 4 režimy osvětlení, které můžete libovolně měnit pomocí vyhrazeného tlačítka. K dispozici je silné a lehké světlo, stroboskopické světlo a SOS světlo pro nouzové situace.

01Superfire/BL11/2

Až 3 hodiny provozu

Nyní se můžete vydat na dlouhou vyjížďku na kole bez obav, že svítilně náhle dojde energie! Odolná baterie s kapacitou 2000 mAh zajistí až 3 hodiny provozu. Nabíjení trvá přibližně 3 hodiny a o stavu nabití vás informuje vestavěný světelný indikátor.

01Superfire/BL11/3

Robustní konstrukce

Svítilna na kolo Superfire vás překvapí svou mimořádně lehkou a praktickou konstrukcí. Váží méně než 115 g a snadno se vejde do brašny nebo batohu. Je také vodotěsná podle normy IP44 - nezalekne se pádu z výšky 1 m. Se sestavením svítilny nebudete mít žádný problém. Během několika okamžiků ji můžete připevnit na řídítka kola pomocí silikonového pásku.

01Superfire/BL11/4
Výrobce: Superfire
Model BL11
Barva Černá
Materiál Slitina hliníku
Napájení 5W
Rozsah svícení 120 m
Napětí 3.7V
Nabíjecí rozhraní microUSB
Provozní doba cca 3 h
Doba nabíjení cca 3 h
Kapacita baterie 2000 mAh
Odolnost proti pádu 1 m
Vodotěsnost IP44
Hmotnost 115 g
Rozměry 108 x 32 x 27 mm
Režimy osvětlení Silné světlo / lehké světlo / SOS / stroboskop
044360
78 ks
6956362995093

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product