• 3% sleva u platby převodem
Dílenská svítilna Superfire G21, 650lm, USB
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dílenská svítilna Superfire G21, 650lm, USB

368 Kč (s DPH) 304 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Dílenská svítilna Superfire G21

Svítilna od společnosti Superfire se uplatní téměř v každé situaci. Je lehká, kompaktní - nezabere mnoho místa a můžete ji uložit i do kapsy. Panel COB osvětluje velkou plochu, má dlouhou životnost a dobře odvádí teplo. Jeho důmyslná konstrukce navíc umožňuje použití v různých podmínkách. Indikátor stavu baterie vás upozorní, kdy je třeba zařízení dobít. Svítilnu můžete nabíjet pomocí chytrého telefonu, powerbanky apod. Příslušenství může sloužit také jako powerbanka pro váš smartphone a další zařízení.

Různé scénáře použití

Svítilnu G21 lze použít v mnoha situacích, například při kempování, v dílně nebo doma, když vypadne proud. Navíc má háček, otvor na hřebíky, speciální rukojeť a magnet. Díky mnoha možnostem upevnění ji můžete nastavit různými způsoby podle svých představ.

Panel COB

Světlo COB je charakteristickou odrůdou LED. Vyznačuje se velkou osvětlovací plochou, dlouhou dobou provozu a správným odvodem tepla. Díky tomu dobře funguje i ve špatně osvětlených místnostech.

Sledování spotřeby baterie

Svítidlo je vybaveno inteligentními indikátory, které ukazují úroveň spotřeby baterie. To umožňuje kdykoli zkontrolovat úroveň nabití zařízení a včas obnovit napájení zařízení.

Značka Superfire
Model G21
Napájení 10W
Materiál PC + ABS
Jas 650 lm
Baterie 1800 mAh
Hmotnost 180g
Rozměry 110 * 65 * 34 mm
Doba nabíjení 5.5h
Provozní doba 8h
Vodotěsný IP43
Režimy Vysoký jas, nízký jas, blikající světlo
029287
124 ks
6956362994447

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product