• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Dětské kolo Denver Mickey Mouse 14
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dětské kolo Denver Mickey Mouse 14

Dětské kolo Denver Mickey Mouse, 14-palcová nafukovací kola, vyrobeno v EU.
3 266 Kč (s DPH) 2 699 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Dětské kolo Mickey Mouse 14 od italského výrobce Denver Bikes je vhodné pro děti ve věku od 4 let a výšku postavy 90-110 cm. Kolo má 14 palcová nafukovací kola, ocelové ráfky, přední a zadní páčkovou ruční brzdu, kvalitní odlehčený ocelový rám se zabroušenými sváry, polstrované sedátko, výškově nastavitelná řídítka a sedlo pro doporučený rozsah výšky postavy. Zadní kolo má cvrčka (volnoběh), takže dítě nemusí šlapat po celou dobu jízdy. Součástí balení jsou veškeré doplňky, které jsou vyobrazeny na fotce kola. Včetně balančních koleček, která lze odmontovat. Maximální nosnost 50 kg. Hmotnost kola: 7,7 kg. Kolo je v kartonu již z 95 % smontováno, po vybalení z krabice stačí nasadit řídítka, sedlo a šlapátka. Vyrobeno v EU. Všechna dětská kola od firmy Denver Bikes splňují veškeré evropské bezpečnostní normy pro dětská kola. Na kolo se vztahuje 2 roky záruka.
D13195
10 ks
8015244290157

Servis elektrokol Crussis

V naší prodejně provádíme garanční servis elektrokol Crussis zakoupených u nás. Nabízíme plný servis s podporou výrobce Crussis. Zakoupením elektrokola u nás si můžete být jisti, že Vaše kolo bude v kondici.

Garanční servis

Kompletní informace o garančním, záručním a pozáručním servise najdete v odkaze servis elektrokol

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product