• 3% sleva u platby převodem
Stacja dokująca HUB 6w1 Orico USB-C, HDMI, 3xUSB (srebrna)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Orico USB-C, HDMI, 3xUSB 6v1 HUB Dock (stříbrný)

523 Kč (s DPH) 432 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Orico USB-C, HDMI, 3xUSB 6v1 HUB Dock (stříbrný)

Dokovací stanice Orico je zařízení, které snadno rozšíří možnosti vašeho notebooku, tabletu nebo chytrého telefonu. Pokud vám chybí další prostor pro připojení potřebných zařízení, tento adaptér vaše problémy vyřeší. Získáte s ním až pět portů, které můžete používat současně, aniž byste přišli o rychlost přenosu dat.

7.jpg

Rychlý přenos

Toto malé zařízení je mimořádně výkonné. Moderní port USB 3.0 umožňuje přenos dat rychlostí až 5 GB/s. Kromě toho získáte dva vstupy USB 2.0, USB typu C a konektor HDMI.

5.jpg

Široká škála aplikací

Konektor HDMI umožňuje přenášet soubory na větší obrazovky. Zařízení můžete pohodlně připojit k televizoru, monitoru nebo projektoru a vychutnat si rozlišení 4K. Konektor USB Type-C s výstupním výkonem 100 W vám navíc umožní ještě rychleji nabíjet vaše zařízení.

6.jpg

Okamžitá odezva

Díky stabilním konektorům můžete zapomenout na čekání na odezvu myši nebo klávesnice. Jednoduše připojte svá zařízení k portům a pohodlně je používejte. Adaptér je kompatibilní se zařízeními se vstupem USB typu C a podporuje čipy Apple řady M1 a M2. Je vybaven funkcí Plug&Play, takže nevyžaduje žádné další ovladače a je připraven k provozu, jakmile jej zapojíte.

8.jpg

Bezpečné používání

Za zmínku stojí, že stanice je vyrobena z eloxované hliníkové slitiny, která dokonale rozvádí produkované teplo a chrání zařízení před přehřátím. Je lehká a praktická, takže si ji můžete vzít na jakýkoli výlet.

4.jpg
Model: PW11-6P Název: Orico USB-C, HDMI, 3xUSB (stříbrný) 6v1 HUB Dock
Materiál: Materiál: hliník + ABS Rozměry: 92 x 44,4 x 17 mm
Barva: stříbrná Rozhraní: 6
Vstupy: USB-A x 3 (5 gb/s); USB-C x 1 (5 gb/s); PD (100 W) x 1; HDMI x 1 (4K@30 Hz) Výstup: Type-C
Délka kabelu: 0,2 m Podporuje Windows/ Linux/ Mac OS/ Android
Barva LED: modrá
041605
77 ks
6941788814745

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product