• 3% sleva u platby převodem
Stacja dokująca HUB 5w1 Orico USB-C, HDMI, 2xUSB (różowe złoto)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Orico USB-C, HDMI, 2xUSB 5v1 HUB (růžově zlatý)

317 Kč (s DPH) 262 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Orico USB-C, HDMI, 2xUSB 5v1 HUB (růžově zlatý)

Usnadněte si každodenní práci. Dokovací stanice Orico 6v1 je vybavena 5 porty - 2x USB 2.0, USB 3.0, HDMI a USB-C PD, které můžete snadno používat současně. Nabízí kvalitní 4K@30Hz video a rychlé PD nabíjení s výkonem až 100 W. Umožňuje také přenos dat rychlostí 5 Gb/s. Rozbočovač je extrémně lehký a kompaktní, takže si jej můžete vzít kamkoli s sebou.

1.jpg

Zvýšení úrovně absorpce

Nyní můžete pohodlně sledovat své oblíbené filmy na velké obrazovce. Adaptér vám umožní sledovat obraz například na televizoru nebo projektoru. Můžete si vychutnat křišťálově čistý a bohatě detailní obraz v kvalitě 4K@30 Hz. Rozbočovač je ideální nejen doma, ale i v práci nebo na univerzitě.

6.jpg

Rychlé nabíjení a přenos dat

Dokovací stanice vám umožní během okamžiku obnovit napájení vašeho chytrého telefonu, tabletu nebo dokonce notebooku. Nabízí rychlé PD nabíjení s výkonem až 100 W. To však není vše! Díky portu USB 3.0 můžete přenášet soubory rychlostí až 5 Gb/s.

7.jpg

Široká kompatibilita

Problémy s kompatibilitou jsou minulostí! Adaptér je kompatibilní s celou řadou zařízení, která jsou vybavena portem USB-C. Můžete jej použít k rozšíření možností svého tabletu, například připojením myši nebo klávesnice. Skvěle se hodí také pro přenos souborů z flash disku do chytrého telefonu. Funguje se systémy Windows, Linux, Mac OS, Android a iOS.

9.jpg

Uživatelsky přívětivé stránky

Díky lehkému a praktickému designu je rozbočovač ideálním společníkem na cesty. Snadno se vejde do tašky nebo batohu, takže si ho můžete vzít s sebou, kamkoli půjdete. Adaptér je navíc vyroben z odolné hliníkové slitiny, která účinně odvádí teplo. Navíc je vybaven modrým světelným indikátorem, který vás informuje o stavu zařízení.

5.jpg
Výrobce: Orico
Model PW11-5P-RG-EP
Barva Růžově zlatá
Materiál Slitina hliníku + ABS
Rozměry 92 x 44,4 x 17 mm
Délka kabelu 0.2 m
Port HDMI 4K@30Hz
Nabíjecí výkon PD 100 W
Přenosová rychlost USB 3.0 5 Gb/s
Přenosová rychlost USB 2.0 480 Mb/s
Kompatibilita Windows/Linux/Mac OS/Android
041607
48 ks
6941788814660

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product