• 3% sleva u platby převodem
Stacja dokująca HUB 10w1 Orico USB-C, HDMI, 3xUSB, SD/TF, Audio (srebrna)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Orico HUB 10w1 Dokovací stanice USB-C, HDMI, 3xUSB, SD/TF, Audio (stříbrná)

618 Kč (s DPH) 511 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Orico HUB 10w1 Dokovací stanice USB-C, HDMI, 3xUSB, SD/TF, Audio (stříbrná)

S dokovací stanicí Orico PW11-10P-SV-EP snadno rozšíříte možnosti svého počítače. Zařízení nabízí až 10 portů - 3x USB-A, 1x 3,5mm audio, 1x slot pro SD kartu, 1x slot pro TF kartu, 1x HDMI, 1x VGA, 1x Ethernet port a 1x USB-C. Tento funkční rozbočovač umožňuje přenášet soubory rychlostí až 5 Gb/s a podporuje 100W rychlé nabíjení PD. Podporuje také rozlišení videa 4K.

4.jpg

Pečlivě promyšlený design

Nemusíte se bát, že by se stanice příliš zahřívala. Její efektivní výkon si můžete užívat, i když k ní připojíte více zařízení! Je také velmi lehká a praktická, takže si ji v případě potřeby můžete snadno vzít s sebou do práce, do zaměstnání nebo na vysokou školu. Snadno pro ni najdete místo v kabelce, batohu nebo tašce na notebook!

1.jpg

Fantastická kvalita obrazu

Plánujete ukázat přátelům své fotografie z dovolené? Potřebujete přednést prezentaci v práci? Nebo snad chcete sledovat film na větší obrazovce? Žádný problém - stačí připojit notebook k televizoru nebo projektoru pomocí portu HDMI na stanici. Zařízení dokáže zobrazit rozlišení 4K/60 Hz, 4K/30 Hz, 2K/60 Hz a 1080p/120 Hz. Takže vám neunikne žádný detail!

6.jpg

Okamžitý přenos souborů

Nyní můžete přenášet soubory mezi zařízeními ještě rychleji. Orico Dock nabízí 3 porty USB 3.0, které poskytují přenosovou rychlost přibližně 420 MB/s. To znamená, že přenos 1 GB dat trvá přibližně 3 sekundy! Už nemusíte dlouho čekat, než se vaše fotografie nebo videa dostanou na místo určení. Navíc budete mít k dispozici také 2 sloty pro paměťové karty - TF a SD.

5.jpg

Rychlé připojení k internetu

S Orico můžete také pohodlněji využívat internet. Ethernetový port stanice podporuje rychlosti až 10 / 100 / 1000 Mb/s, takže připojení je mimořádně rychlé a stabilní. Zapomeňte na zpoždění a příliš dlouhé načítání stránek! Nyní můžete bez problémů procházet sociální sítě, pracovat, sledovat videa na YouTube a dokonce i hrát hry!

9.jpg

Rychlé načítání

Dopřejte svému notebooku stálý zdroj energie a nemusíte se obávat, že by se vám v nejhorší možnou chvíli vybil. Port USB-C stanice podporuje rychlé nabíjení 100 W PD - stačí připojit síťový adaptér (není součástí balení) a máte jistotu, že vašemu zařízení nedojde energie! Například 13" MacBook Pro nabijete pomocí rozbočovače přibližně za 1,5 hodiny a 13" MacBook přibližně za 2 hodiny.

3.jpg

Široká kompatibilita

Tento praktický rozbočovač bez problémů spolupracuje s operačními systémy Windows, Linux, Mac OS a Android. Můžete jej například použít k připojení myši, klávesnice nebo USB disku k notebooku, tabletu nebo smartphonu. Váš smartphone nebo tablet nemá port mini jack? Nevzdávejte se používání kabelových sluchátek! Rozbočovač je vybaven 3,5mm audio konektorem, který podporuje výstup Hi-Fi. Je také kompatibilní se zařízeními Apple M1 a M2. Možnosti jsou téměř neomezené! Poznámka: telefon a tablet musí podporovat funkci OTG.

2.jpg
Výrobce Orico
Model PW11-10P-SV-EP
Barva Stříbrná
Přístup USB-C
Dostupné porty USB-A x3 (5 Gb/s), 3,5 mm audio x1, slot pro kartu SD x1, slot pro kartu TF x1, HDMI x1 (4K/30 Hz), 1x VGA, 1x Ethernet, 1x USB-C (PD 100 W)
Materiál Slitina hliníku + ABS
Rozměry 132 x 44,4 x 17 mm
Délka kabelu 0,2 m
Podporované systémy Windows, Linux, Mac OS, Android
041615
37 ks
6941788814981

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product