• 3% sleva u platby převodem
Stacja dokująca HUB 6w1 Orico USB-C, HDMI, 3xUSB (różowe złoto)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Orico USB-C, HDMI, 3xUSB 6v1 HUB Dock (růžově zlatá)

620 Kč (s DPH) 512 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Orico USB-C, HDMI, 3xUSB 6v1 HUB (růžově zlatý)

Získejte více možností a usnadněte si práci. Dokovací stanice Orico je vybavena několika porty - 3xUSB 3.0, USB-C a HDMI - a podporuje rozlišení videa 4K a rychlé nabíjení 100 W PD. Zařízení se také vyznačuje širokou kompatibilitou a lehkou, ale odolnou konstrukcí.

3.jpg

Fantastická kvalita obrazu

Přednášejte prezentace v práci nebo pohodlně sledujte filmy na velké obrazovce. Dokovací stanice Orico je vybavena portem HDMI, takže můžete notebook připojit například k televizoru nebo projektoru. Zařízení podporuje rozlišení 4K, což má za následek fantastickou kvalitu obrazu a živé barvy. Nyní už vám neunikne žádný detail!

9.jpg

Rychlý přenos souborů

Neztrácejte čas čekáním, než vaše fotografie nebo videa dorazí na místo určení. Rozbočovač Orico nabízí 3 porty USB 3.0, které vám umožní přenášet soubory rychlostí až 5 Gb/s. Všechna potřebná data tak zkopírujete během chvilky!

6.jpg

Rychlé nabíjení

Nebojte se, že vás notebook v rozhodující chvíli vyřadí z provozu. Stanice je vybavena portem USB-C, který podporuje rychlé nabíjení PD s výkonem až 100 W. Stačí připojit síťový adaptér (není součástí balení), abyste zajistili, že vaše zařízení bude mít stálý přísun energie a nevybije se v ten nejhorší možný okamžik!

2.jpg

Široká kompatibilita

Dokovací stanice Orico bez problémů funguje s operačními systémy Windows, Linux, Mac OS a Android. Je také kompatibilní s Apple M1 a M2. Můžete tak například připojit myš a klávesnici k počítači nebo USB disk ke smartphonu či telefonu. Možnosti jsou opravdu široké! Poznámka: váš telefon a tablet musí podporovat OTG.

7.jpg

Vylepšený design

Zařízení je vyrobeno z vysoce kvalitní hliníkové slitiny, takže je mimořádně odolné a dokáže účinně odvádět teplo. Nemusíte se bát, že by se příliš zahřívalo! Rozbočovač je také mimořádně lehký a praktický - snadno jej uložíte do batohu nebo brašny na notebook. Můžete ho tak mít vždy u sebe - doma, v práci nebo v knihovně.

5.jpg
Výrobce: Orico
Název Multifunkční rozbočovač typu C
Model PW11-6PR-RG-EP
Barva Růžově zlatá
Vstup USB-C
Dostupné porty 3x USB-A (5 Gb/s), 1x HDMI (4K @ 30 Hz), 1x USB-C (PD 100 W)
Materiál Slitina hliníku + ABS
Rozměry 92 x 44,4 x 17 mm
Délka kabelu 0,2 m
Podporované systémy Windows, Linux, Mac OS, Android
041604
56 ks
6941788814752

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product