• 3% sleva u platby převodem
Hub USB-C 9w1 Remax Retor Series RU-U91, 3x USB 3.0, USB-C, RJ45, HDMI, 3.5 mm, SD/TF (szary)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rozbočovač USB-C 9 v 1 Remax Retor Series RU-U91, 3x USB 3.0, USB-C, RJ45, HDMI, 3,5 mm, SD/TF (šedý)

821 Kč (s DPH) 679 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Náboj Remax Retor 9w1 (šedý)

Rozšiřte možnosti svého zařízení a spolehněte se na praktickou řadu Remax. Rozbočovač Retor 9w1 je stylový a funkční gadget, který vám umožní snadno připojit různá zařízení. Ať už chcete přenášet soubory, sledovat videa na velké obrazovce nebo nabíjet svá zařízení, tento rozbočovač vám poskytne vše, co potřebujete! Produkt nabízí 3 porty USB-A 3.0, port USB-C, Ethernet, HDMI, 3,5mm konektor pro sluchátka a čtečku karet SD a TF.

Remax/RU-U91/1

Vysoce kvalitní obraz a zvuk

Rozbočovač Retor nabízí port HDMI, který vám umožní sledovat video v rozlišení 4K na velké obrazovce. Uspořádat filmový večer už nebude problém! Navíc 3,5mm konektor pro sluchátka vám umožní poslouchat hudbu ve špičkové kvalitě a port Ethernet zajistí stabilní připojení k internetu. Díky tomu je ideální na služební cesty.

Remax/RU-U91/5

Pohodlné obnovení napájení a přenos souborů

Obnovte napájení svých zařízení rychle! Rozbočovač Remax Retor je vybaven portem USB-C, který podporuje standard rychlého nabíjení PD s výkonem 100 W. Díky tomu můžete kompatibilní zařízení nabít během okamžiku. Mějte výrobek stále u sebe a nedopusťte, aby se váš telefon vybil v nevhodnou dobu. Rozbočovač nabízí také čtečku karet SD a TF a tři porty USB-A 3.0 pro rychlý přenos souborů. Nyní můžete snadno přenášet fotografie a videa!

Remax/RU-U91/3

Pohodlné používání

Výrobek je vyroben z vysoce kvalitních materiálů, jako je hliníková slitina, takže nejen vypadá elegantně, ale také zajišťuje účinný odvod tepla. Obsluha rozbočovače je navíc velmi snadná a intuitivní díky funkci plug and play, která vám umožní zařízení ihned používat bez nutnosti instalace dalších ovladačů. Vychutnejte si možnosti rozbočovače Remax Retor, aniž byste se museli zabývat složitými procesy nastavení.

Remax/RU-U91/4
Výrobce: Remax
Model RU-U91
Porty 3xUSB, USB-C, HDMI, 3,5 mm, Ethernet, sloty pro karty SD a TF
Jmenovitý výkon 7,5 W-100 W
Jmenovité napětí 5-20V
Rozměry 202 x 43,20 x 15,6 mm
Hmotnost 60 g
Materiál hliníková slitina
Barva Šedá
047827
18 ks
6954851226055

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product