• 3% sleva u platby převodem
Toocki Docking Station Type-C 6in1 (Grey)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dokovací stanice Toocki Type-C 6v1 (šedá)

534 Kč (s DPH) 441 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Dokovací stanice Toocki Type-C, 6 v 1 (šedá)

Pokud hledáte řešení, které vám umožní nejen efektivní, ale i všestrannou správu vašich zařízení, dokovací stanice Toocki je to, co potřebujete. Je to nejen praktický nástroj pro nabíjení a rozšíření portů, ale také pokročilé centrum pro správu multimédií a dat. Díky různorodým funkcím a technologiím je Toocki ideální pro ty, kteří chtějí spolehlivost a vysokou kvalitu v každém aspektu své práce nebo zábavy.

Toocki/THB6-JSA0R-grey/2

S ohledem na více scénářů

Dokovací stanice Toocki je nástroj navržený s ohledem na všestrannost a efektivitu. Je vybavena několika porty USB a umožňuje snadné a hromadné připojení nejrůznějších zařízení - od myší a klávesnic až po telefony a přenosné paměťové jednotky. Uživatelé tak mohou využívat vyšší úroveň pohodlí při práci nebo zábavě. Stanice navíc podporuje vysokorychlostní čtení karet SD nebo TF, což výrazně usnadňuje přístup k fotografiím, hudbě nebo jiným zvukovým souborům. Toocki je ideálním řešením pro ty, kteří potřebují spolehlivé a flexibilní centrum pro správu svých zařízení.

Toocki/THB6-JSA0R-grey/1

Nejen rychlé nabíjení

Dokovací stanice Toocki nabízí mnohem více než jen rychlé nabíjení. Port USB-C s nabíjením PD100W poskytuje okamžité napájení vašich zařízení - ale to je jen začátek. Vstup HDMI umožňuje přehrávání videa v rozlišení 4K@30 Hz, takže práce i zábava se stanou potěšením. Toocki je kompletní multifunkční řešení pro nejnáročnější uživatele.

Toocki/THB6-JSA0R-grey/7
Výrobce Toocki
Model THB7-JSB03
Barva Šedá
Vstupy HDMI, Type-C PD, vstup pro karty SD/TF, 2x USB 3.0
HDMI 4K@30Hz (max.)
USB 3.0 5 Gb/s (max.)
Type-C PD 100 W (max.)
Vstup pro karty SD/TF Podporuje karty micro SD, SDHC, SDXC atd.
Vstupní výkon 5V - 20V
Kompatibilní systémy Windows, Apple OS, Linux, Vista
054384
44 ks
6976018373099

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product