• 3% sleva u platby převodem
Volleyball RX92 trenérská tabule
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Volleyball RX92 trenérská tabule

Skládací taktická tabule pro trenéry volejbalu a volejbalové kluby. Lehce přenosná, obal ze syntetické kůže, rozměry po rozložení 42 x 28 cm.
247 Kč (s DPH) 204 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Trenérská tabule Volleyball RX92 patří mezi základní vybavení trenéra soutěžního volejbalového klubu pro demonstrování a plánování nejrůznějších herních strategií. Pro rozmístění hráčů v poli využijete dvě sady odlišně barevných magnetů s čísly a pro další tahy a pohyby hráčů černý popisovač s houbičkou. Magnetická trenérská tabule po rozložení znázorňuje celé volejbalové hřiště. Její zazipovaný penál s tvrdými deskami je zhotovený ze syntetické PU kůže s oděruvzdornými vlastnostmi a má hmotnost přibližně 425 gramů a rozměry po rozložení 42 x 28 cm. S trenérskou tabulí Volleyball RX92 potřebujete pro svůj tým už jen geniální taktický plán!
30880_39666
40 ks
8591792396669
Varianta
39666
Země původu
Čína
Celní sazebník
96100000
Použití
Volejbal

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product