• 3% sleva u platby převodem
Golarka do ubrań Deerma MQ813W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Holicí strojek na oblečení Deerma MQ813W

379 Kč (s DPH) 313 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Dbejte na vzhled svého oblečení

S multifunkčním holicím strojkem Deerma snadno upravíte pomačkaný kabát, svetr nebo halenku. Díky snadnému nabíjení a kompaktním rozměrům ji můžete pohodlně používat kdekoli. Díky motoru se 7 000 otáčkami za minutu a spolehlivému trojitému noži bude vaše oblečení vypadat jako nové během okamžiku.





Zapomeňte na nepohodlné vlasy

Holicí strojek má kompaktní a praktický design. Pro zvýšení funkčnosti a zároveň úsporu místa je v rukojeti umístěn lepicí váleček. Pokud máte doma psa nebo kočku, nemusíte se již obávat, že vám jejich těžko odstranitelné chlupy potřísní oblečení - můžete je jednoduše odstranit a vypadat skvěle.





Úžasný výkon

Velká holicí hlava je zodpovědná za neuvěřitelně efektivní výkon přístroje. Navíc při otáčení nožů vzniká podtlak, který nasává nečistoty. Díky tomu se holicí strojek účinně zbaví nečistot z povrchu materiálu během okamžiku.





Rychlé a pohodlné nabíjení

Holicí strojek můžete pohodlně nabíjet pomocí kabelu USB s běžnou nabíječkou nebo powerbankou. Pouhé 2 hodiny nabíjení stačí na 45 minut provozu. To znamená, že se můžete postarat o velké množství oblečení najednou.





Stačí stisknout tlačítko

Holicí strojek se snadno používá. Snadno se používá díky velkému a pohodlnému tlačítku, které zaručuje rychlou odezvu a spolehlivý provoz. Výrobek je také vybaven malou kontrolkou LED, která signalizuje nabíjení. Vždy tak budete vědět, co se se zařízením děje.




Odolnost a bezpečnost

Zařízení je vyrobeno z odolných materiálů. Špičkové čepele účinně řežou záhyby. Holicí strojek zároveň zaručuje naprostou bezpečnost při používání. Ochranná síť ve tvaru včelí plástve vás ochrání před pořezáním a vaše oblečení před náhodným poškozením.





Pohodlné používání doma i na cestách

Holicí strojek je lehký a praktický, takže jeho používání je velmi pohodlné. Ve vaší domácnosti nezabere mnoho místa, takže jeho používání nebude problém. Můžete ji také snadno vložit do kufru nebo batohu a vzít si ji s sebou na cesty - nevzhledné pomačkané oblečení už vám nikdy nezkazí výlet nebo dovolenou.


Specifikace

Výrobce Deerma
Model MQ813W
Jmenovité napětí 3.7 V
Hmotnost 190 g
Rozměry 192*70*75 mm
Nabíjecí napětí 5 V
Doba nabíjení Přibližně 2 h
Provozní doba Až 45 minut
Hladina hluku <75 dB

024850
1197 ks
6955578034343

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product