• 3% sleva u platby převodem
Inteligentna waga kuchenna HOTO QWCFC001
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytrá kuchyňská váha HOTO QWCFC001

656 Kč (s DPH) 542 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Značka HOTO je součástí ekosystému Xiaomi.

Chytrá kuchyňská váha HOTO QWCFC001

Vaříte nebo pečete často? Usnadněte si práci v kuchyni a vybavte se chytrou kuchyňskou váhou HOTO QWCFC001. Váží s přesností na 0,1 g, umožňuje pohodlnou změnu jednotek a má přehledný LED displej. Je vyroben z vysoce kvalitních materiálů (včetně tvrzeného skla) a je kompatibilní s aplikací Mi Home, takže do něj můžete ukládat a sdílet například recepty.


Působivá přesnost

Přesná váha je nezbytnou součástí každé kuchyně. Proto je váha HOTO QWCFC001 vybavena vysoce přesným senzorem, který zaručuje přesnost měření až na 0,1 g. Díky rozsahu vážení 1 - 3000 g můžete vážit lehké přísady i větší produkty. Výhodou je, že můžete libovolně přepínat mezi jednotkami - na výběr máte g, ml, oz a lb:oz.


Dobře navržené

Přehledný displej LED je vyroben z vysoce kvalitního tvrzeného skla a umožňuje rychlé a snadné měření. Jeho výhodou je také odolnost a snadné čištění. Díky důmyslné konstrukci je ovládání váhy velmi snadné, stačí jediné tlačítko pro zapnutí/vypnutí a změnu jednotky.


Užitečné v každé situaci

Chytrá kuchyňská váha HOTO je ideální do vaší kuchyně a usnadní vám mnoho různých úkolů. Díky němu můžete přesně odměřit všechny ingredience na těsto a zaručit úspěšné pečení. Váha vám také pomůže připravit optimální porci jídla pro vaše dítě a bude užitečná i pro osoby, které drží dietu.


Aplikace Mi Home

Tím možnosti nekončí! Stáhněte si aplikaci Mi Home, přidejte do ní váhu a získejte přístup k dalším funkcím včetně ukládání naměřených hodnot a vytváření a sdílení receptů. Pomůže vám také uvařit dokonalý šálek kávy - poskytne informace o optimálním množství vody a kávových zrn i o optimální době přípravy.


Specifikace:

Výrobce HOTO
Název Chytrá kuchyňská váha HOTO
Model QWCFC001
Rozměry 181,8 x 168 x 26,8 mm
Hmotnost Přibližně 342 g
Rozsah vážení 1-3000 g
Přesnost 0,1-0,5 g
Jednotky g / ml / oz / lb:oz
Napájení 3x baterie AAA
Bezdrátové připojení Bluetooth 4.0
Přenosový dosah Bluetooth Přibližně 8 m
Automatické vypnutí Po 180 s
Provozní teplota 10-40°C
Skladovací teplota -10 °C - 50 °C
Sklpřídavná vlhkost ≤90% RELATIVNÍ VLHKOST
Požadavky na hardware Android 4.4 nebo novější / iOS 8.0 nebo novější, Bluetooth 4.0
034063
492 ks
6974370800000

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product