• 3% sleva u platby převodem
Elektryczny otwieracz do wina HOTO QWKPQ001
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Elektrický otvírák na víno HOTO QWKPQ001

464 Kč (s DPH) 383 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Elektrický otvírák na víno HOTO QWKPQ001

Rodinné večeře, večeře při svíčkách, setkání s přáteli - elektrický otvírák HOTO je ideální pro tyto a podobné situace. Zařízení umožňuje otevřít láhev během 10 sekund stisknutím vyhrazeného tlačítka. Je vyroben z vysoce kvalitních materiálů a jeho protiskluzová úprava zajišťuje stabilitu a snadné používání.

Snadné použití

Přístroj se vyznačuje pohodlným a intuitivním ovládáním. Je vybaven tlačítky pro odemykání a uvolňování - stačí stisknout příslušné tlačítko. Láhev se otevře přibližně po 10 sekundách. Kromě toho výrobek pracuje tiše a zcela odstraňuje korek. QWKPQ001 má také řezačku fólie, která slouží také jako kryt otvíráku a umožňuje skladování výrobku ve svislé poloze.

Výkonný motor

Díky výkonnému motoru je zaručena efektivní práce otvírače. Kromě toho potřebujete k napájení zařízení 4 baterie AA (doporučujeme alkalické baterie). Dokážou otevřít přibližně 170 lahví.

Minimalistické a praktické

Elektrický otvírák na víno HOTO bude dokonalým doplňkem každé kuchyně. Díky válcovitému designu padne zařízení dokonale do ruky a odolný a matný povrch PC zaručuje stabilitu. Průměr otvíráku je 36 mm, takže se hodí na většinu lahví. Průhledné okénko navíc umožňuje vidět skrz láhev při odšpuntování.

Specifikace:

Výrobce HOTO
Model QWKPQ001
Rozměry 59,9 x 44,7 x 185,4 mm
Hmotnost Přibližně 250 g
Jmenovité napětí 6V
Jmenovitý výkon 15 W
Provozní teplota 10°C ~ 40°C
Skladovací teplota 10°C ~ 50°C
Skladovací vlhkost ≤90%RH
Napájení x4 AA
Materiál ABS, nerezová litina
039037
453 ks
6974370800987

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product