• 3% sleva u platby převodem
Inteligentny oczyszczacz powietrza Meross MAP100 (HomeKit)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytrá čistička vzduchu Meross MAP100 (HomeKit)

2 327 Kč (s DPH) 1 923 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Chytrá čistička vzduchu Meross MAP100HK (HomeKit)

Víte, kolik škodlivých chemických látek a mikroorganismů se může vznášet ve vzduchu? S čističkou vzduchu Meross MAP100 se jich můžete zbavit! Díky třístupňové filtraci si přístroj poradí například s prachem, vlasy a pylem. Pracuje mimořádně tiše a je ideální pro místnosti do velikosti cca 19 m2. Můžete jej ovládat na dálku prostřednictvím aplikace nebo hlasových příkazů. Výrobek je kompatibilní mimo jiné s Apple HomeKit a Samsung SmartThings.

Účinná třístupňová filtrace

Díky čemu je čistička tak účinná při zlepšování kvality vzduchu ve vaší domácnosti? Zařízení nabízí 3stupňovou filtraci. Nejprve jsou izolovány větší nečistoty, jako jsou vlasy a prach. Poté filtr HEPA H13 zachytí až 99,97 % jemných částic a odstraní kouř, pyl a nečistoty. Nakonec filtr s aktivním uhlím redukuje zápach, těkavé organické sloučeniny a další nebezpečné látky. Díky tomu se můžete těšit z vynikající kvality vzduchu v interiéru!

Snadné použití

Čistička byla navržena tak, aby její používání bylo co nejjednodušší. Pohodlný přístup k jejím základním funkcím zajišťuje 1 tlačítko. Tímto tlačítkem můžete čističku nejen zapnout a vypnout, ale také zvolit jednu z dostupných rychlostí. Několika kliknutími přizpůsobíte čističku svým potřebám - podívejte se, jak je to snadné! V případě potřeby můžete také rychle obnovit tovární nastavení výrobku.

Využijte výhod dálkového ovládání

Nyní můžete čističku pohodlně ovládat pomocí chytrého telefonu. Aplikace Meross umožňuje nejen její dálkové zapínání a vypínání, ale také například vytváření pracovních plánů. Snadno se tak ujistíte, že je o kvalitu vzduchu ve vaší domácnosti postaráno, i když jdete do kanceláře. Chcete více? Čistička je kompatibilní se Siri, Google Assistant a Amazon Alexa. Můžete ji tedy pohodlně ovládat hlasem - stačí zadat správný příkaz!

Spolehlivé čištění vzduchu v celé místnosti

Kuchyně, obývací pokoj nebo ložnice? Rozhodněte se, kde chcete, aby čistička pracovala. Díky 360° výstupu je ideální pro čištění vzduchu v každém rohu místnosti. Výrobek má také působivou hodnotu CADR až 160 m3/h. Jednoduše ji umístěte do místnosti, kterou si vyberete, a proměňte ji v bezpečné a zdravé místo!

Překvapivě tichý

Spěte klidně, protožezatímco čistička Meross zajišťuje vynikající kvalitu vzduchu ve vaší domácnosti. Nemusíte se obávat nepříjemného hluku, který by rušil váš odpočinek! Přístroj je překvapivě tichý - v režimu spánku je méně než 24 dB a v režimu High přibližně 48 dB. Pro srovnání, venku je to přibližně 70 dB a více. Při používání zařízení MAP100 se tedy nemusíte obávat obtěžujícího hluku.

Přiložené stránky

  • Chytrá čistička vzduchu
  • Uživatelská příručka
  • Napájecí adaptér
  • Třístupňový filtr HEPA H13

Specifikace

Výrobce Meross
Model MAP100HK
Verze EU
Rozměry 180 x 180 x 390 mm
Hmotnost 2,3 kg
CADR 160 m3/h
Doporučená plocha místnosti Do cca 19 m2
Přístup DC 12 V 2 A
Úroveň hlasitosti 24-48 dB
LED 4x indikátor otáček ventilátoru
Délka kabelu adaptéru 1,5 m
Bezdrátový standard IEEE 802.11 b/g/n, 2,4 GHz
Certifikace CE, FCC, WEEE
Systémové požadavky iOS 13.0 nebo novější, Android 4.1 nebo novější, existující připojení Wi-Fi
Provozní teplota 0 °C - 40 °C
Teplota skladování -40 °C - 70 °C
Provozní vlhkost 10-90 % (bez kondenzace)
Okolní vlhkost při skladování 5-90 % (bez kondenzace)
Použití Meross
Kompatibilita Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings
030250
73 ks
6973696562104

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product