• 3% sleva u platby převodem
Grill składany Nextool Wild Fun
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Skládací gril Nextool Wild Fun

1 280 Kč (s DPH) 1 058 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Skládací gril Nextool Wild Fun

Scházíte se často s přáteli na zahradě nebo na pozemku? Nebo snad plánujete rodinný piknik či kempování? Gril Nextool Wild Fun vám pomůže zajistit chutné jídlo pro všechny! Nabízí dostatek prostoru pro přípravu velkého množství grilovaných klobásek nebo zeleniny a velmi snadno se používá. Má také skládací konstrukci, která výrazně usnadňuje jeho přepravu.

Váš nový způsob grilování

Ať už kempujete se skupinou přátel nebo plánujete párty na zahradě, gril Nextool vám usnadní přípravu různých chutných pochutin. Klobásy, špízy, steaky, vepřové kotlety, zelenina - během chvilky připravíte vše, na co máte chuť. Výrobek také umožňuje zapálit oheň - snadno tak vytvoříte nezapomenutelnou atmosféru!

Uživatelsky přívětivé

Gril se velmi snadno používá a sestavuje. Zapomeňte na složité a zdlouhavé sestavování! Navíc jej po skončení grilování snadno rozložíte a vyčistíte. Má také speciálně navrženou nádrž na dřevěné uhlí, takže jej můžete volně používat po delší dobu. Součástí balení jsou také ochranné rukavice.

Přenosná konstrukce

Piknik v horách, kempování na oblíbeném místě nebo setkání s přáteli na pozemku - gril Nextool vás může doprovázet téměř kamkoli. Přístroj váží jen asi 2,6 kg a má skládací konstrukci, která usnadňuje jeho přenášení. Přepravu a skladování výrobku usnadňuje přiložená taška na přenášení.

Přiložený

  • Gril
  • Gril
  • Nádrž na dřevěné uhlí
  • Rukavice

Specifikace: Gril na dřevo a dřevěné uhlí:

Výrobce: Gril na dřevo Výrobce: Nextool
Model NE20183
Materiál: Rošt: ocel tvářená za studena;
Rošt: nerezová ocel;
Rozměry (v zavřeném stavu) 400 x 295 x 305 mm
Hmotnost Přibližně 2,6 kg
045836
22 ks
6973907631117

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product