• 3% sleva u platby převodem
Uchwyt grawitacyjny Baseus Metal Age II na kratkę samochodu (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus Metal Age II Gravity Mount pro mřížku chladiče automobilu (černá)

264 Kč (s DPH) 218 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Gravitační držák Baseus pro mřížku automobilu

Zpomalení, hrbolaté silnice, prudké brzdění - gravitační držák Baseus je pro tyto a podobné situace ideální. Výrobek zajišťuje stabilitu a umožňuje ovládat smartphone jednou rukou. Díky promyšlenému designu vám bude dlouho sloužit a jeho minimalistický design dokonale zapadne do interiéru vašeho vozu. Kromě toho je kompatibilní s chytrými telefony s úhlopříčkou obrazovky 4,7 - 6,7".

Stabilita

Produkt Baseus zajišťuje bezpečnost vašeho smartphonu. Držák se připevňuje k větrací mřížce pomocí háčku z nerezové oceli. Můžete tak přejíždět přes rychlostní nerovnosti bez obav z poškození smartphonu.

Pohodlné ovládání telefonu

Další výhodou držáku je, že můžete telefon ovládat jednou rukou. Díky tomu můžete pohodlně a bezpečně používat navigaci, přijímat příchozí hovory atd. Vestavěný gravitační senzor navíc umožňuje automatické zavření držáku, pokud do něj vložíte telefon.

6.jpg

Odolné

Držák je vyroben z plastu ABS a hliníkové slitiny, což má pozitivní vliv na odolnost a delší životnost zařízení. Bude vám sloužit dlouho. Jeho kompaktní provedení navíc nezabere mnoho místa a minimalistický černý design s červenými akcenty dokonale splyne s interiérem vašeho vozu.

Kompatibilní

Produkt funguje s chytrými telefony s úhlopříčkou obrazovky od 4,7 do 6,7 palce. Hodí se tedy pro většinu oblíbených modelů chytrých telefonů.

Specifikace

Výrobce Baseus
Model SUJS000001
Barva Černá
Materiál ABS + hliníková slitina
Hmotnost cca 80 g
Rozměry 88 x 110 mm
Kompatibilita Chytré telefony s úhlopříčkou displeje 4,7 - 6,7"

031830
2145 ks
6932172605216

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product