• 3% sleva u platby převodem
Uchwyt samochodowy grawitacyjny do telefonu Baseus Tank z przyssawką (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus Tank Gravity držák telefonu do auta s přísavkou (černý)

347 Kč (s DPH) 287 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Držák telefonu do auta

Držák má klip, který lze připevnit na přístrojovou desku, čelní sklo a také do mřížky ventilace. Během jízdy a používání navigace je aktivována funkce, která blokuje vypnutí obrazovky. Nemusíte se obávat, že se náhled trasy náhle vypne.

TK_01.jpg


Spolehlivý společník na cesty

Během jízdy můžete snadno měnit trasu a ovládat telefon - držák neomezuje možnost používat displej, takže můžete řídit pohodlně a bezpečně.

TK_07.jpg


Maximální stabilita

Přísavka držáku je pevně připevněna, takže se nemůže oddělit od skla. Stačí stisknout ventilační tlačítko a přísavka pevně přilne ke skleněnému povrchu. Díky vylepšené konstrukci se při jízdě po nerovných a hrbolatých cestách nesundává. Rukojeť je odolná a voděodolná, takže pokud se ušpiní, můžete ji snadno umýt a znovu použít.

TK_06.jpg


Ideální pro všechny podmínky

Tvar písmene U umožňuje upnout rukojeť podle situace na silnici, např. na nerovném nebo hrbolatém terénu, a zajišťuje stabilní uchycení a odolnost proti nárazům.

TK_03.jpg


Na míru vašim potřebám

Držák je vybaven 180stupňovým teleskopickým ramenem a 360stupňovým horizontálním a vertikálním uchycením, které můžete pohodlně nastavit tak, abyste dokonale viděli navigační trasu. Celý držák můžete umístit kamkoli chcete. Má funkční vstupní otvor pro nabíječku, který umožňuje nabíjet telefon během jízdy.

TK_05.jpg


Estetika designu

Boční háčky při používání držáku netlačí na tlačítka telefonu. Snadný přístup k obrazovce zajišťuje bezpečnost při řízení. Silikonový kryt je protiskluzový a odolný proti nárazům.

TK_04.jpg

Specifikace


Výrobce Baseus
Model Gravitační držák do auta s přísavnou základnou
Kód produktu SUYL-TK01
Materiál Slitina hliníku + ABS
Barva Černá
Montáž Čelní sklo nebo přístrojová deska
Hmotnost 192 g
Typ rukojeti Gravitace
023346
1030 ks
6953156226326

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product