• 3% sleva u platby převodem
Zaciskowy uchwyt samochodowy do kratki Baseus Steel Cannon (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus Ocelový držák do mřížky auta (černý)

143 Kč (s DPH) 118 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Držák do auta Baseus - pohodlné a bezpečné cestování s telefonem

Držák do auta Baseus do větrací mřížky zaručuje stabilní a bezpečné uchycení telefonu. Díky němu můžete za jízdy pohodlně používat navigaci nebo poslouchat své oblíbené skladby. Držák se otáčí o 360°, což vám dává potřebnou volnost, a nastavení šířky 55-84 mm zajišťuje kompatibilitu s většinou chytrých telefonů.

0_01.jpg


Silná svorka

Držák Baseus má robustní a odolnou konstrukci. Ocelová pružina ukrytá uvnitř zajišťuje pevné uchopení telefonu. Hrboly, rychlostní nerovnosti, prudké brzdění, kamenitý terén - ani při jízdě po té nejnáročnější silnici nehrozí, že by váš smartphone vypadl.

0_03.jpg


Bezpečné uchopení

Nová ocelová svorka s dvojitým silikonovým povrchem zajišťuje bezpečné uchopení a zabraňuje pádu. Je kompatibilní s většinou mřížek do auta - určitě bude dobře fungovat i ve vašem autě.

0_04.jpg


Tichá a klidná cesta

Rukojeť je velmi tichá, což je další výhoda. Jeho úroveň hlasitosti je pouhých 0 dB - takže rychle zapomenete na nepříjemné vrzání a chrastění. Baseus vám zajistí klidnou a pohodlnou cestu, o které sníte.

0_05.jpg


Univerzální rukojeť, kterou potřebujete

Umístění telefonu do držáku je snadné. Stačí ji jednou rukou zasunout na místo. NapájeníTato svorka ji udrží stabilní. Svorka je kompatibilní s většinou modelů chytrých telefonů - její šířku můžete nastavit od 5,5 cm do 8,4 cm. Zda uPokud máte velký telefon se systémem Android nebo malý iPhone, můžete jej pohodlně a bezpečně uložit do auta.

Specifikace


Výrobce Baseus
Model Ocelový výstup vzduchu Cannon Car Mount Black
Kód produktu SUGP-01
Materiál Plast, hliník
Barva Černá
Výstupní proud 3A/5A | 2.4A | 2.1A
Zástrčky Typ C | IP | Micro
Délka 1m

023750
1921 ks
6953156227767

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product