• 3% sleva u platby převodem
Uchwyt samochodowy do kratki Baseus Metal Age II (zielony)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus Metal Age II držák mřížky do auta (zelený)

264 Kč (s DPH) 218 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Baseus Metal Age II držák mřížky do auta (zelený)

Vybavte se praktickým držákem do auta, který vám pomůže cestovat bezpečně a pohodlně. Držák do mřížky auta Baseus Metal Age II je kompatibilní se smartphony s úhlopříčkou 4,7 - 6,7 palce a zaručuje stabilní polohu během celé cesty. Držák je vybaven gravitačním senzorem, díky němuž čelisti automaticky zajistí telefon a vy jej můžete odložit jednou rukou. Výrobek nepoškrábe povrch vašeho smartphonu a prvotřídní materiály zaručují trvanlivost a odolnost proti poškození. Kromě toho můžete díky speciálnímu otvoru nabíjet telefon během jízdy.


Bezpečné a pohodlné cestování

Baseus Metal Age II umožňuje bezpečnější a pohodlnější cestování autem. Automatické upínání umožňuje ovládat držák jednou rukou, takže se řidič může soustředit na řízení. Zesílená svorka a trojúhelníkový design zajišťují bezpečné uchopení a udržují telefon stabilní i na hrbolatých cestách. Kromě toho rukojeť nevydává žádný hluk a čelisti pracují hladce a nezasekávají se.


Materiály nejvyšší kvality

Držák na mřížku automobilu Baseus Metal Age II má vylepšený tvar a vysoce kvalitní materiály. Kovová konstrukce zvyšuje trvanlivost a odolnost výrobku proti poškození, zatímco silikonová úprava čelistí zabraňuje případnému poškrábání smartphonu. Držák je také bezpečný pro povrch auta a ocelový hák zajišťuje maximální stabilitu, takže se telefon během jízdy netřese ani nemění svou polohu.


Široká kompatibilita

Držák do mřížky do auta Baseus je kompatibilní s chytrými telefony s úhlopříčkou 4,7-6,7 palce, takže je vhodný pro většinu oblíbených modelů telefonů. K mřížce se připevňuje pomocí ocelového háčku, což je hračka a nezabere to žádný čas. Díky tomu můžete telefon pohodlně používat, aniž by vám překážel ve výhledu.


Moderní design

Zajímá vás, zda držák dobře zapadne do interiéru vašeho vozu? Bez obav. Výrobek má moderní design, takže může být stylovým doplňkem vašeho vozidla. Kompaktní tvar zajišťuje, že rukojeť nepřekáží ve výhledu při cestování, a matný povrch dodává elegantní vzhled. Rukojeť se prodává ve čtyřech barevných variantách, takže si vybere každý.


Specifikace:

Výrobce Baseus
Název Baseus Metal Age II držák mřížky do auta
Model SUJS000006
Materiál ABS, hliníková slitina
Barva Zelená
Způsob montáže Montáž na větrací mřížku
Typ držení Upínání
Kompatibilní smartphony 4,7 - 6,7 palce
Hmotnost 80 g
031833
147 ks
6932172605247

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product