• 3% sleva u platby převodem
Uchwyt Joyroom JR-OK3 na deskę rozdzielczą, regulowany (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Joyroom JR-OK3 držák na palubní desku, nastavitelný (černý)

105 Kč (s DPH) 87 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Joyroom JR-OK3 držák na palubní desku, nastavitelný (černý)

Hledáte držák, který udrží váš telefon stabilně? JR-OK3 vám usnadní každou cestu! Výrobek je díky mnoha možnostem nastavení široce kompatibilní s mnoha modely telefonů včetně iPhonu 5S, iPhonu 7, iPhonu X a OPPO 6.17. Instalace a demontáž jsou velmi snadné a nemusíte se obávat možného poškození palubní desky vašeho vozu!


Stabilita

Držák je vyroben z odolných materiálů, takže se nemusíte obávat žádné deformace. Stačí telefon umístit na správné místo a funkce automatického uzamčení bude fungovat tak, aby telefon nespadl. Další výhodou modelu JR-OK3 jsou jeho malé rozměry - na silnici vám nebude nic bránit ve výhledu!


Nekonečné možnosti

O poloze telefonu rozhodujete sami a díky mnoha možnostem otáčení držáku Joyroom vás nic neomezuje! Telefon můžete umístit vodorovně nebo svisle (možnost otáčení o 360°). Otáčení nahoru a dolů je možné až do úhlu 210°. Kromě toho lze nastavit délku rukojeti (od 21 do 25 cm).


Včetně:

  • Upevnění na přístrojovou desku

Specifikace:

Výrobce Joyroom
Model JR-OK3
Materiál ABS + silikon
Hmotnost 176.5 g
Rozměry 117 x 155 x 109 mm
Barva Černá
039142
166 ks
6941237104120

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product