• 3% sleva u platby převodem
Magnetyczny uchwyt samochodowy na kokpit Joyroom JR-ZS312 (szary)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Magnetický držák do kokpitu Joyroom JR-ZS312 (šedý)

204 Kč (s DPH) 169 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Magnetický držák do kokpitu Joyroom JR-ZS312 (šedý)

Kompaktní držák do auta Joyroom JR-ZS312 udrží váš smartphone během cesty ve stabilní poloze. Díky skládacímu provedení nezabírá výrobek mnoho místa a zabudované neodymové magnety zaručují bezpečnost vašeho zařízení. Díky nastavitelné konstrukci můžete měnit výšku a úhel držáku a výhodou je také praktická základna, která umožňuje montáž na zakřivené povrchy.


Pohodlné cestování

Vybavte se magnetickým držákem do auta Joyroom JR-ZS312 a používejte navigaci bezpečně i na cestách. Výrobek má nastavitelnou konstrukci a umožňuje umístit smartphone ve svislé i vodorovné poloze. Můžete si také nastavit úhel sklonu, abyste si při jízdě užili maximální pohodlí.


Stabilní pozice v každé situaci

Držák je vybaven flexibilní základnou, která umožňuje montáž i na zakřivené povrchy. Díky tomu výrobek dokonale přilne k palubní desce a silná nálepka 3M zaručuje vysokou úroveň přilnavosti. Díky univerzálnímu designu lze držák namontovat nejen v autě, ale také v kanceláři nebo doma.


Specifikace:

Výrobce Joyroom
Model JR-ZS312
Typ holdingu Magnetické
Místo montáže Přístrojová deska
Kompatibilita Chytré telefony 4" - 7"
Materiál Slitina zinku
Hmotnost Přibližně 121 g
Rozměry 21 x 62,5 x 37,5 mm
Barva Grey
039169
417 ks
6956116733278

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product