• 3% sleva u platby převodem
Samochodowy uchwyt Baseus Light Electric Holder z ładowarką indukcyjną Qi (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Elektrický držák do auta Baseus Light s indukční nabíječkou Qi (černý)

863 Kč (s DPH) 713 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Gravitační rukojeť Baseus s funkcí nabíjení


Elektrický držák do auta s indukční nabíječkou má systém Super Quick Charge, který nabije telefon až třikrát rychleji než běžné 5W nabíječky. Snadno se používá a umožňuje bezproblémové ovládání jednou rukou. Rukojeť je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu ABS a čelisti držáku jsou vyloženy pružným silikonem, který zabraňuje poškrábání pouzdra telefonu.*Nabíječka je také mezinárodně certifikována QI.*


930_01.jpg


Široká kompatibilita a praktický design

Držák je kompatibilní s 98 % typů mřížek automobilů. Určeno pro smartphony s úhlopříčkou od 4,7 do 6,5 palce. Součástí balení jsou dva hroty, díky kterým lze držák připevnit na mřížku, okno nebo palubní desku. Indukční nabíječka Baseus má různé světelné efekty LED pásků v závislosti na čase a stavu nabití zařízení. Držák má trojúhelníkovou konstrukci, která zaručuje stabilitu i na velmi nerovných cestách.

930_04.jpg


Snadné použití

Držák má vestavěný infračervený senzor, který je velmi citlivý, takže stačí začít vkládat telefon do držáku a senzor jej automaticky rozpozná a začne zavírat čelisti.

930_08.jpg


Široká nastavitelnost

Otočná kulová hlava umožňuje otáčet držákem o 360 stupňů, abyste si jej mohli přizpůsobit svým potřebám a nastavit optimální úhel pohledu.

930_12.jpg


Více bezpečnostních prvků

Držák poskytuje plnou ochranu příslušenství i telefonu. Je vybaven ochranou proti přebití, přepětí a nadproudu a také proti přehřátí.

930_11.jpg


Nastavitelné nožičky

Výšku telefonu lze nastavit pomocí zadního knoflíku a přesně tak upravit polohu indukčního nabíjení pro účinnější přeměnu energie.

930_14.jpg


Specifikace

Výrobce Baseus
Model Bezdrátová nabíječka Light Electric Holder
Kód produktu WXHW03-01
Materiál ABS, akryl
Typ držáku Upínání, elektrické
Montáž Přístrojová deska, sklo, větrací mřížka
Kompatibilita Zařízení s úhlopříčkou od 4,7 do 6,5 palce
Barva Černá
Vstup 5V/2A, 9V/2A, 12V,1,67A (max.)
Exit 5W, 7,5W, 10W, 15W>

020892
991 ks
6953156212466

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product