• 3% sleva u platby převodem
Uchwyt grawitacyjny do telefonu Dudao F11 Pro (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gravitační rukojeť pro telefon Dudao F11 Pro (černá)

122 Kč (s DPH) 101 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Gravitační rukojeť pro telefon Dudao F11 Pro

Získejte jedinečné pohodlí při řízení svého vozu! Dudao F11 Pro Gravity Grip má důmyslný design, který bezpečně drží telefon. Automatické boční svorky držáku se automaticky přizpůsobí šířce zařízení. Kromě toho umožňuje nastavení v rozsahu 360 stupňů.


Pečlivě promyšlený design

F11 Pro zaručuje nejvyšší úroveň zabezpečení telefonu. Důmyslná konstrukce ve tvaru písmene Y zajišťuje spolehlivou stabilitu i na hrbolatých cestách a při zpomalování. Díky speciálnímu výřezu můžete navíc smartphone snadno nabíjet, aniž byste jej museli z držáku vyjmout.


Snadná instalace

Držák Dudao má speciálně navržený držák, který umožňuje rychlou instalaci do větrací mřížky vozidla. Kromě toho se při vložení smartphonu automaticky přizpůsobí tvaru smartphonu, a když jej vyjmete, automaticky se vrátí do původní polohy.


Pohodlné ovládání telefonu

Další výhodou držáku je možnost ovládat telefon jednou rukou. Můžete tak pohodlně a bezpečně používat navigaci nebo vyřizovat telefonní hovory. Kromě toho můžete snadno upravit polohu zařízení díky možnosti nastavení o 360°.


Specifikace:

Výrobce Dudao
Model F11 Pro
Barva Černá
Místo montáže Větrací mřížka
Materiál ABS + PC + silikon
039501
58 ks
6973687242565

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product