• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Hulajnoga elektryczna Navee N40
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Elektrický skútr Navee N40

11 774 Kč (s DPH) 9 731 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Elektrický skútr Navee N40

Užijte si bezproblémovou jízdu po městě i mimo něj. Elektrická koloběžka Navee N40 nabízí maximální rychlost 20 km/h a dojezd až 40 km. Je také vybavena dvojitým brzdným systémem, nosností až 100 kg a voděodolností IPX4. Má také skládací konstrukci a přední světlo s intenzitou 40 luxů, motor o výkonu 350 W a velká 10palcová kola.

2.jpg

Dojezd až 40 km

Každodenní dojíždění do školy nebo do práce, krátké výlety za město nebo třeba výlet s přáteli do parku? Nemusíte se bát, že koloběžce náhle dojde energie a přeruší vaše plány! Koloběžka N40 má vestavěnou odolnou baterii, která zajišťuje dojezd až 40 km. Zapomeňte na časté nabíjení! Ale to není všechno. O optimalizaci výkonu baterie se stará pokročilý systém BMS.

3.jpg

Hladká a příjemná jízda

Ucítíte vítr ve vlasech a užijete si ještě více potěšení z jízdy. Koloběžka je vybavena bezkartáčovým motorem o výkonu 350 W, který zajišťuje plynulý a stabilní provoz a zvládne stoupání až 12°. Velká 15 cm široká plošina a speciálně navržená řídítka s pohodlnými úchyty zajišťují pohodlnou jízdu.

1.jpg

Vylepšený design

Sáhněte po osvědčených řešeních a užijte si pohodlí. Koloběžka je vybavena 10palcovými koly s pneumatikami tlumícími nárazy pro pohodlnou jízdu i na nerovném terénu. Nyní už se nebudete bát nízkých obrubníků, křivých chodníků ani dlažebních kostek! Navíc díky robustnímu rámu z hliníkové slitiny koloběžka snadno vydrží zatížení až 100 kg.

7.jpg

Užijte si bezpečnou jízdu

Můžete si být jisti, že v případě potřeby můžete okamžitě zastavit a vyhnout se nehodě. Koloběžka nabízí až 2 brzdy - elektrickou a kotoučovou, které zaručují krátkou brzdnou dráhu a spolehlivost. Je také vybavena předním světlem s intenzitou 40 luxů, které zvyšuje vaši viditelnost během jízdy a usnadňuje vám cestu domů i po setmění!

8.jpg

Uživatelsky přívětivé stránky

Vyberte si ze 3 úrovní rychlosti a přizpůsobte si koloběžku svým potřebám. K dispozici je také speciální režim pro chodce, který můžete použít například na přeplněných chodnících. Stačí se podívat na vestavěný displej vozidla a zjistit, kterou možnost chcete. Najdete zde také informace o stavu baterie, rychlosti a další.

5.jpg

Skládací konstrukce

Přeprava a skladování koloběžky nebude problém. Koloběžka N40 má skládací konstrukci - ve složeném stavu je dostatečně malá, aby se snadno vešla do kufru, rohu kanceláře, garáže nebo chodby. Navíc ji můžete v případě potřeby snadno přemístit z místa na místo. Skládání a rozkládání koloběžky je velmi snadné a rychlé.

4.jpg

Součástí balení je

  • Koloběžka
  • Návod k použití
  • Nabíječka
  • Klíč M3 (3 mm)
Výrobce Navee
Model N40
Max. Rozsah 40 km
Maximální rychlost 20 km/h
Jmenovitý výkon motoru 350 W
Velikost kola 10″
Maximální sklon 12%
Brzdy Elektrické, kotoučové
Baterie 10 Ah
Doba nabíjení Přibližně 7-8 h
Vodotěsnost IPX4
Max. Zatížení 100 kg
Uživatelská výška 120-200 mm
Hmotnost koloběžky 14,5 kg
Rozměry V rozloženém stavu: 1135 x 500 x 1172 mm;
Ve složeném stavu: 1135 x 500 x 475 mm;
Šířka řídítek 50 cm
Šířka plošiny 15 cm
044608
70 ks
6975293670169

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product