• 3% sleva u platby převodem
OCHRANNÉ BRÝLE ACE JR.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Florbalové ochranné brýle FAT PIPE ACE JR.

909 Kč (s DPH) 751 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Ochrana a styl ve florbalu: Florbalové ochranné brýle FAT PIPE ACE JR.



Popis produktu:


Florbalové ochranné brýle FAT PIPE ACE JR. jsou špičkovou volbou pro mladé florbalisty, kteří chtějí získat nejenom bezpečí, ale také styl na hřišti. Tyto brýle jsou navrženy tak, aby poskytovaly nejvyšší úroveň ochrany před možnými zraněními, a zároveň jsou ergonomicky tvarované pro maximální pohodlí a výkon při hraní.

Vlastnosti produktu:


- Odolné a lehké materiály: Brýle jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které zajišťují odolnost a zároveň lehkost, aby se hráči mohli soustředit na hru.
- Průhledné sklo: Sklo brýlí je průhledné a zajišťuje vynikající viditelnost, takže hráči neztrácejí přehled o dění na hřišti.
- Pohodlný design: Ergonomický tvar brýlí se přizpůsobuje obličeji hráče a zajišťuje pohodlí i při delším nošení.
- Snadná údržba: Sklo brýlí lze jednoduše vyčistit a udržovat v optimálním stavu pro nejlepší viditelnost.

Představte si produkt:


Představte si, jak se váš malý florbalista vyčnívá na hřišti se svými novými florbalovými ochrannými brýlemi FAT PIPE ACE JR. S těmito brýlemi bude nejenom dobře chráněn před možnými zraněními, ale také bude vypadat skvěle. Jeho sebevědomí a výkon se zvýší, protože ví, že má na sobě ty nejlepší brýle na trhu.

Výhody produktu:


- Bezpečnost: Florbalové ochranné brýle FAT PIPE ACE JR. poskytují vynikající ochranu před možnými zraněními při hraní florbalu. Vaše dítě bude mít klidnou mysl, protože ví, že je dobře chráněno.
- Pohodlí: Ergonomický design brýlí zajišťuje pohodlné nošení bez omezení viditelnosti nebo pohybu. Vaše dítě se může plně soustředit na hru.
- Styl: S těmito brýlemi bude váš malý florbalista vypadat skvěle. Nejenomže bude na hřišti vynikat svým výkonem, ale také se stane módním vzorem pro ostatní hráče.

Produkt je vhodný pro:


Florbalové ochranné brýle FAT PIPE ACE JR. jsou ideální pro mladé florbalisty, kteří chtějí mít nejlepší ochranu a zároveň styl na hřišti. Bez ohledu na úroveň dovedností, tyto brýle jsou vhodné pro každého, kdo chce hrát florbal s důvěrou.

Zvolte Florbalové ochranné brýle FAT PIPE ACE JR. pro bezpečnost, pohodlí a styl vašeho malého florbalisty. Nechte ho vyčnívat na hřišti a zažít florbalové dobrodružství naplno!
717943-03/01
8 ks
6418712198535
Barva
bílá
Velikost
juniorská
Doporučení od IFF
ano
Hodnocení produktu 
2024-02-28

Ověřený zákazník

Kvalitní, sedí dobře, rychlé dodání. Děkuji.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product