• 3% sleva u platby převodem
SALMING Raptor Blade Bio Power
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

SALMING Raptor Blade Bio Power

  • bílá
  • Pravá ruka dole
  • Levá ruka dole
499 Kč (s DPH) 412 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Florbalová čepel Salming Raptor patří mezi lehké a rovnější čepele. Tuto čepel doporučujeme všem hráčům, kteří si potrpí na prudkých a pohotových střelách a rychlých kličkách. Její plošší bekhendová strana umožňuje dobrou ovladatelnost míčku i na bekhendové stran…

Hlavním rozdílem čepele Raptor oproti jiným modelům značky je menší prohnutí i menší konkávnost. Čepel je od paty spíše rovná, žlábek na forhendové straně se prohlubuje až od prostředku čepele k samotné špičce, kde vám lehce pomůže při kličkách nebo techničtějších úderech.

Dalším klíčovým prvkem je stavba čepele. Všechna podélná žebra jsou profilovaná do tvaru T, což zajišťuje perfektní torzní tuhost, a tím dokáže lépe přenášet síly z shaftu na míček. Na spodní hraně čepele jsou z bekhendové strany tři políčka plná a tím je ještě více podpořena tuhost čepele.

Profil čepele při správném ovládnutí techniky umožňuje přesné ovládání míčku jak forhendovou tak bekendovou stranou.

Raptor patří k velmi lehkým čepelím. Nejvíce hmotnosti byli designéři schopni ušetřit na tenčím rámu podél celé čepele a na propracované patce, která je z bekhendové strany dutá. Tuto čepel spolu vyvíjel a testoval Albin Sjögren, hráč Storvreta IBK a švédského národního týmu.

Klíčové vlastnosti

  • menší prohnutí i menší konkávnost
  • vyplněné dílky na spodní hraně způsobují, že je čepel pevnější v torzi a dokáže lépe přenášet síly z shaftu na míček
  • umožňuje přesné ovládání míčku jak forhendovou tak bekendovou stranou
  • čepel je od paty spíše rovná, žlábek na forhendové straně se prohlubuje až od prostředku čepele k samotné špičce
  • hmotnost v materiálu BioPower: 74 g

BioPower™

Síla přírody! Materiál BioPower je označován jako tvrdý. Tento tvrdý materiál je vyroben z cukrové třtiny. Naše přidaná hodnota neslouží pouze životnímu prostředí, ale čepel vyniká také svými herními vlastnostmi - cit pro balonek a prudká střela. Minimální biozáklad je 96 %. Tento materiál doporučujeme na tvrdé povrchy, např. parkety.

19F_2-1119317B-0707L
70 ks
7333049113015
Materiál čepele
Bio Power - tvrdá
Kolekce
2022/23
Typ čepele
Raptor

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product