• 3% sleva u platby převodem
ČEPEL CTRL PPB DIAMOND WHITE
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Florbalová čepel FAT PIPE CTRL PPB DIAMOND WHITE

  • levá
  • pravá
727 Kč (s DPH) 601 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Získejte převahu na hřišti s florbalovou čepelí FAT PIPE CTRL PPB DIAMOND WHITE



Popis produktu:


Tato florbalová čepel FAT PIPE CTRL PPB DIAMOND WHITE je výjimečná kombinace výkonu a elegancie. Je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu, který zaručuje odolnost a dlouhou životnost. Díky svému inovativnímu designu a pečlivému zpracování je tato čepel skvělou volbou pro všechny florbalové hráče, kteří chtějí dosáhnout maximálního výkonu na hřišti.

Vlastnosti produktu:


- Kontroverzní kontrola: Díky unikátnímu designu a technologii má tato čepel vynikající kontrolu nad míčkem. Každý váš pohyb bude přesný a přesně zamířený.
- Precizní pádlo: Pádlo je navrženo tak, aby poskytovalo optimální přenos energie při střelbě. Vaše rány budou silné a přesné, což vám pomůže dosáhnout vítězných gólů.
- Diamond White design: Nenechte se zmást jemným a elegantním designem. Tato čepel je připravena na tvrdé a intenzivní zápasy. Je vyrobena z odolného materiálu, který odolává nárazům a opotřebení.

Představte si produkt:


Představte si, jak stojíte na hřišti, zvedáte hlavu a vidíte cíl. S florbalovou čepelí FAT PIPE CTRL PPB DIAMOND WHITE v rukou se cítíte neohroženě a připraveně přijmout výzvu. Vaše pohyby jsou elegantní a přesné, každý dotek s míčkem je plný sebevědomí. S touto čepelí se stanete nepřemožitelným hráčem, který dokáže ovládnout hru a vést svůj tým k vítězství.

Výhody produktu:


- Maximální kontrola: Díky speciálnímu designu a technologii získáte absolutní kontrolu nad míčkem. Každý váš pohyb bude přesný a přesně zamířený.
- Vysoký výkon: Tato čepel je navržena tak, aby poskytovala optimální přenos energie při střelbě. Vaše rány budou silné a přesné, což vám pomůže dosáhnout vítězných gólů.
- Odolný materiál: Čepel je vyrobena z odolného materiálu, který odolává nárazům a opotřebení. Můžete se spolehnout, že vás tato čepel bude provázet po dlouhou dobu.

Produkt je vhodný pro:


Tato florbalová čepel je vhodná pro všechny hráče, kteří chtějí dosáhnout maximálního výkonu na hřišti. Bez ohledu na vaši úroveň dovedností, tato čepel vám pomůže zlepšit vaši kontrolu, sílu a přesnost. Je ideální volbou pro amatérské i profesionální hráče, kteří chtějí být nejlepší ve svém oboru.

S florbalovou čepelí FAT PIPE CTRL PPB DIAMOND WHITE budete mít náskok před svými soupeři. Získejte ji ještě dnes a staňte se nepřemožitelným florbalovým hráčem!
714905-004L
6 ks
6418712024346
Materiál čepele
PPB
Zahnutí čepele
Bez
Tvar shaftu
Kulatý
Barva čepele
Diamond White
Tvrdost čepele
Středně tvrdá
Hmotnost čepele
72 g

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product