• 3% sleva u platby převodem
ČEPEL JAB PPB CORAL GREEN
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Florbalová čepel FAT PIPE JAB PPB CORAL GREEN

  • levá
  • pravá
727 Kč (s DPH) 601 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Florbalová čepel FAT PIPE JAB PPB CORAL GREEN - Nejlepší volba pro vítěze!



Popis produktu:


Florbalová čepel FAT PIPE JAB PPB CORAL GREEN je špičkovým přírůstkem do světa florbalu. Tato čepel je vyrobena s precizností a inovací, aby vám přinesla nejlepší herní výkon. S jejími vlastnostmi a designem se jedná o neodolatelný kousek, který vás bude neustále povzbuzovat k dosažení nových úspěchů na hřišti.

Vlastnosti produktu:


- Kvalitní materiál: Tato čepel je vyrobena z pevného a odolného materiálu, který zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení.
- Inovativní technologie: Díky pokročilé technologii nabízí tato čepel optimální ovladatelnost a skvělou přesnost při střelbě.
- Designový skvost: Svěží korálově zelená barva čepel dává tomuto produktu neodolatelný vzhled, kterým budete vynikat na hřišti.

Představte si produkt:


Představte si, jak se zvýší váš herní výkon a sebevědomí s florbalovou čepelí FAT PIPE JAB PPB CORAL GREEN. S její pomocí budete mít dokonalou kontrolu nad míčkem a budete dokázat překonat jakéhokoli soupeře. Vaši soupeři budou ohromeni vaší precizností a díky unikátnímu designu čepelí budete vypadat stylově a profesionálně.

Výhody produktu:


- Získáte přesnou kontrolu: Díky inovativní technologii a kvalitnímu materiálu budete mít dokonalou kontrolu nad míčkem a budete moci dosáhnout vynikajících střel.
- Zlepšíte svůj herní výkon: S touto čepelí budete schopni dosáhnout maximálního potenciálu a zlepšit své dovednosti na hřišti.
- Stylový a moderní design: Korálově zelená barva čepelí vám zajistí stylový vzhled, který budete moci ukázat ostatním hráčům.

Produkt je vhodný pro:


- Florbalisty všech úrovní: Tato čepel je vhodná jak pro začátečníky, tak i pro profesionální hráče, kteří chtějí dosáhnout svých herních cílů.
- Hráče, kteří chtějí vyniknout: Pokud chcete na hřišti vyniknout a ukázat svůj talent, tato čepel je pro vás tou správnou volbou.
- Hráče, kteří chtějí být nejlepší: Pokud se chcete stát nejlepším hráčem ve svém týmu a dosáhnout vítězství, tato čepel vám pomůže dosáhnout toho.

Nyní je ta správná chvíle investovat do kvalitní florbalové čepele FAT PIPE JAB PPB CORAL GREEN a posunout své herní dovednosti na vyšší úroveň. Nechte se okouzlit jejím designem a překvapte své soupeře svou přesností a kontrolou na hřišti. Nečekejte a staňte se vítězem díky této úžasné čepeli!
714902-L
5 ks
6418712013111
Materiál čepele
PPB
Zahnutí čepele
Bez
Tvar shaftu
Kulatý
Barva čepele
Coral Green
Tvrdost čepele
Středně tvrdá
Hmotnost čepele
70g

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product