• 3% sleva u platby převodem
ČEPEL ORC PPB DEEP PURPLE FHPM
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Florbalová čepel FAT PIPE ORC PPB DEEP PURPLE FHPM

  • levá
  • pravá
727 Kč (s DPH) 601 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Florbalová čepel FAT PIPE ORC PPB DEEP PURPLE FHPM - Dokonalá volba pro každého florbalistu



Popis produktu:


Florbalová čepel FAT PIPE ORC PPB DEEP PURPLE FHPM je špičkovým produktem, který vám přinese maximální výkon a radost z hry. Navržena s ohledem na potřeby moderních florbalistů, tato čepel kombinuje technologický inovace s prvotřídními materiály, které zaručují dlouhou životnost a vynikající výkon na hřišti.

Vlastnosti produktu:


- Výjimečná pevnost a odolnost díky použití kvalitního materiálu
- Inovativní design pro zvýšení přesnosti a kontroly při střelbě a přihrávkách
- Speciálně navržená pro maximální úderovou sílu a výkon
- Ergonomický tvar pro pohodlné držení a optimální manipulaci na hřišti
- Provedení v atraktivním hlubokém purpurovém provedení, které vás odliší od ostatních hráčů

Představte si produkt:


Představte si, jak se svou novou florbalovou čepelí FAT PIPE ORC PPB DEEP PURPLE FHPM stojíte na hřišti, připravený udělat ten nejlepší gól svého života. S jejím inovativním designem a vynikajícími vlastnostmi vám tato čepel umožní dosáhnout svého nejvyššího potenciálu. S každým úderem budete cítit sílu a přesnost, které vás posunou na novou úroveň. A s atraktivním purpurovým provedením budete na hřišti skutečně vynikat.

Výhody produktu:


- Maximální výkon: Florbalová čepel FAT PIPE ORC PPB DEEP PURPLE FHPM vám poskytne nejlepší možný výkon na hřišti. Díky jejím vlastnostem budete mít větší sílu, přesnost a kontrolu nad míčkem.
- Pevnost a odolnost: Díky kvalitnímu materiálu je čepel extrémně pevná a odolná. Bez ohledu na intenzitu hry vám bude sloužit dlouho.
- Pohodlí a ergonomie: Navržena s ohledem na pohodlné držení a manipulaci, tato čepel vám umožní hrát s maximálním pohodlím a efektivitou.
- Unikátní design: S hlubokým purpurovým provedením se budete na hřišti odlišovat od ostatních hráčů a budete vypadat skvěle.

Produkt je vhodný pro:


Florbalová čepel FAT PIPE ORC PPB DEEP PURPLE FHPM je vhodná pro všechny florbalisty, kteří chtějí dosáhnout nejlepších výsledků a zaujmout na hřišti. Bez ohledu na vaše dovednosti a úroveň hry, tato čepel vám pomůže zlepšit vaše schopnosti a dosáhnout nových úspěchů.

Vyberte si Florbalovou čepel FAT PIPE ORC PPB DEEP PURPLE FHPM a přineste své florbalové hře novou dimenzi. Užijte si maximální výkon, pohodlí a styl na hřišti.
711930-007L
18 ks
6418712017973
Hmotnost:
71 g
Materiál čepele
PPB
Zahnutí čepele
FHPM
Tvar shaftu
Kulatý
Barva čepele
Deep Purple
Tvrdost čepele
Středně tvrdá

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product