• 3% sleva u platby převodem
ČEPEL PWR PE-H PEARL WHITE
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Florbalová čepel FAT PIPE PWR PE-H PEARL WHITE

  • pravá
727 Kč (s DPH) 601 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Florbalová čepel FAT PIPE PWR PE-H PEARL WHITE - Nejlepší volba pro vítěze na hřišti



Popis produktu:


Florbalová čepel FAT PIPE PWR PE-H PEARL WHITE je synonymem pro kvalitu a výkon na florbalovém hřišti. Tato vynikající čepel je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu a nabízí vám nejlepší zážitek ze hry.

Vlastnosti produktu:


- Kvalitní materiál: Florbalová čepel je vyrobena z vysoce odolného materiálu, který zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení.
- PWR technologie: Díky inovativnímu designu a technologii PWR získáváte maximální sílu a precizní kontrolu nad míčkem.
- Pearl White design: Elegantní bílý design s perleťovým leskem přitahuje pozornost a dodává vám sebevědomí na hřišti.
- Univerzální velikost: Čepel je navržena tak, aby vyhovovala všem hráčům bez ohledu na jejich velikost a postavení.

Představte si produkt:


Představte si, jak se budete cítit, když budete držet v rukou tuto úžasnou florbalovou čepel. Je to jako držet ve své síle a schopnostech vítěznou zbraň. Když se postavíte na hřiště s touto čepelí, okamžitě získáte respekt a pozornost ostatních hráčů. Každý váš pohyb bude precizní a každá střela smrtící. Tato čepel je vaším tajným nástrojem k dosažení úspěchu a vítězství.

Výhody produktu:


- Nejvyšší kvalita: Florbalová čepel FAT PIPE PWR PE-H PEARL WHITE splňuje nejpřísnější standardy kvality a poskytuje vám nejlepší herní zážitek.
- Precizní kontrola: Díky technologii PWR získáte absolutní kontrolu nad míčkem a budete moci provádět neuvěřitelné triky a střelby.
- Odolnost a trvanlivost: Vysoce odolný materiál zaručuje, že čepel vydrží i při nejintenzivnějších zápasech a trvá dlouhá léta.
- Stylový design: Bílý perleťový design čepelí FAT PIPE PWR PE-H PEARL WHITE vás odliší od ostatních hráčů a dodá vám sebevědomí na hřišti.

Produkt je vhodný pro:


Florbalová čepel FAT PIPE PWR PE-H PEARL WHITE je ideální volbou pro všechny florbalové hráče, kteří chtějí dosáhnout úspěchu na hřišti. Bez ohledu na vaši úroveň dovedností a postavení, tato čepel vám poskytne nejlepší výkon a umožní vám dosáhnout vašeho plného potenciálu.

Nečekejte až vás ostatní hráči předstihnou, zakupte si Florbalovou čepel FAT PIPE PWR PE-H PEARL WHITE a stanete se nepřemožitelným na hřišti.
2107/PRA
5 ks
6418712006601
Materiál čepele
PEH
Zahnutí čepele
Bez
Tvar shaftu
Kulatý
Barva čepele
Pearl White
Tvrdost čepele
Tvrdá
Hmotnost čepele
77 g

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product