• 3% sleva u platby převodem
CORE 31 WHITE JAB
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tabulka pro správný výběr florbalové hole

vyber florbalove hole FAT PIPE

Florbalová hůl FAT PIPE CORE 31 WHITE JAB

  • 87 cm (vč. čepele 97 cm)
  • 92 cm (vč. čepele 102 cm)
  • pravá
1 455 Kč (s DPH) 1 202 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Florbalová hůl FAT PIPE CORE 31 WHITE JAB - Dokonalý nástroj pro úspěch na hřišti!



Popis produktu:


Florbalová hůl FAT PIPE CORE 31 WHITE JAB je ztělesněním excelence ve světě florbalu. S jejím jedinečným designem a špičkovými vlastnostmi se jedná o nezbytný nástroj pro každého vášnivého hráče. Hůl je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu, který poskytuje optimální tuhost a odolnost. Díky tomu můžete být jistí, že vám tato hůl vydrží dlouhé hodiny na hřišti.

Vlastnosti produktu:


- Délka: 31 palců
- Barva: bílá s JAB designem
- Vysoce kvalitní materiál pro optimální tuhost a odolnost
- Ergonomická rukojeť pro pohodlné uchopení
- Precizní vyvážení pro lepší ovládání a přesnost střelby
- Výjimečný design pro dokonalý vzhled na hřišti

Představte si produkt:


Představte si, jak se s tou nejlepší florbalovou hůlí na trhu stanete nepřemožitelným hráčem. S Florbalovou hůlí FAT PIPE CORE 31 WHITE JAB budete mít v rukou zbraň, která vám umožní dosáhnout svého vrcholu. S její precizní konstrukcí a dokonalou ergonomií se budete cítit jako součást hry. Vydejte se na hřiště s jistotou, že vaše výkony budou na nejvyšší úrovni.

Výhody produktu:


- Nejvyšší kvalita: Florbalová hůl FAT PIPE CORE 31 WHITE JAB je vyrobena z nejlepších materiálů, což zajišťuje její vysokou odolnost a dlouhou životnost.
- Precizní ovládání: Díky ergonomické rukojeti a preciznímu vyvážení je ovládání této hůlky naprosto dokonalé. Každý váš pohyb bude přesný a plný síly.
- Impozantní design: Bílá barva s JAB designem udělá z vás okamžitě střed pozornosti na hřišti. Budete vypadat jako profesionál a vaše sebevědomí poroste každým získaným bodem.

Produkt je vhodný pro:


Florbalová hůl FAT PIPE CORE 31 WHITE JAB je vhodná pro všechny, kteří chtějí dosáhnout vrcholu ve své florbalové kariéře. Bez ohledu na váš věk nebo úroveň dovedností, tato hůl vám pomůže získat nejlepší výsledky. Je ideální pro profesionální hráče i pro začátečníky, kteří hledají spolehlivý a výkonný nástroj pro svůj rozvoj.

Nebuďte pouze dalším hráčem na hřišti. S Florbalovou hůlí FAT PIPE CORE 31 WHITE JAB se stanete nepřemožitelným soupeřem, který si vydobude své místo ve vrcholovém florbalovém světě. Nechte se unést vášní a dosáhněte svého vrcholu s touto špičkovou hůlkou!
722705-87R-R
4 ks
6418712023417
Materiál hole
Kombinace karbonu a kompozitu
Tvrdost hole
31
Délka hole
77
Omotávka
WTB
Typ čepele
JAB
Tvar rukojeti
Kulatý
Typ shaftu
Rovný
Tvar shaftu
Kulatý
Tvrdost čepele
PPB - středně tvrdá
Certifikace
Ano - schváleno pro soutěže pod hlavičkou Český Florbal

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product