• 3% sleva u platby převodem
FP CONCEPT 31 WE JAB LTD.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tabulka pro správný výběr florbalové hole

vyber florbalove hole FAT PIPE

Florbalová hůl FAT PIPE FP CONCEPT 31 WE JAB LTD.

  • 87 cm (vč. čepele 97 cm)
  • 92 cm (vč. čepele 102 cm)
  • levá
  • pravá
1 273 Kč (s DPH) 1 052 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Florbalová hůl FAT PIPE FP CONCEPT 31 WE JAB LTD - Vstupte do světa profesionálního florbalu



Popis produktu:


Florbalová hůl FAT PIPE FP CONCEPT 31 WE JAB LTD je synonymem dokonalosti, inovace a výkonu. Tato hůl je vytvořena s důrazem na každý detail a je určena pro ty, kteří chtějí excelovat ve svém sportu. S jejím špičkovým designem, technologiemi a materiály je tato hůl přesně tím, co potřebujete pro dosažení nejlepších výsledků.

Vlastnosti produktu:


Florbalová hůl FAT PIPE FP CONCEPT 31 WE JAB LTD je vyrobena z lehkého a odolného materiálu, který zajišťuje maximální citlivost a přesnost při hře. Hůl je navržena tak, aby minimalizovala vibrace a maximalizovala kontrolu nad míčem. S její ergonomickou rukojetí a vyváženou konstrukcí je hůl snadno ovladatelná a zaručuje pohodlný a přesný zásah.

Představte si produkt:


Představte si, že se nacházíte na hřišti, připraveni vydat ze sebe to nejlepší. S florbalovou holí FAT PIPE FP CONCEPT 31 WE JAB LTD v ruce se stanete absolutním pánem hry. Její precizní design, elegantní černá barva a jedinečný vzhled vám dodají sebevědomí a výrazný styl. S každým zásahem budete cítit sílu a kontrolu, které vám umožní dosáhnout nových vrcholů ve florbalu.

Výhody produktu:


- Špičková kvalita a precizní zpracování
- Lehká a odolná konstrukce pro maximální výkon
- Ergonomicky tvarovaná rukojeť pro pohodlné držení
- Minimalizuje vibrace a zvyšuje kontrolu nad míčem
- Jedinečný design, který vás odliší od ostatních hráčů

Produkt je vhodný pro:


Florbalová hůl FAT PIPE FP CONCEPT 31 WE JAB LTD je ideální volbou pro všechny florbalové nadšence, kteří touží po dokonalosti a výjimečnosti. Bez ohledu na to, zda jste začátečník nebo zkušený hráč, tato hůl vám poskytne všechny potřebné nástroje pro dosažení vašeho nejlepšího výkonu. Připravte se na nekompromisní zážitek a staňte se mistrem florbalového hřiště s touto výjimečnou hůlí.

Při nákupu produktu Florbalová hůl FAT PIPE FP CONCEPT 31 WE JAB LTD získáte nejen vrcholnou kvalitu a výkon, ale také vstoupíte do světa profesionálního florbalu, kde je každý zásah cestou k úspěchu. Objednejte si tuto hůl ještě dnes a začněte psát svůj vlastní příběh na hřišti.
721726-87L
6 ks
6418712018376
Materiál hole
Kompozit
Tvrdost hole
31
Délka hole
77
Omotávka
WTB
Tvar rukojeti
Kulatý
Typ shaftu
Rovný
Čepel
JAB
Tvar shaftu
Kulatý

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product