• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
K.O. 26 JAB
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tabulka pro správný výběr florbalové hole

vyber florbalove hole FAT PIPE

Florbalová hůl FAT PIPE K.O. 26 JAB

  • 101 cm (vč. čepele 111 cm)
  • levá
  • pravá
3 002 Kč (s DPH) 2 481 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Florbalová hůl FAT PIPE K.O. 26 JAB - Hra bez kompromisů!



Popis produktu:


Florbalová hůl FAT PIPE K.O. 26 JAB je špičková a profesionální hůl, která vám přinese maximální výkon na hřišti. S touto hůlí se stanete nepřemožitelným hráčem a získáte konkurenční výhodu, kterou potřebujete k dosažení svých cílů. Je vyrobena z kvalitního materiálu, který zaručuje dlouhou životnost a odolnost proti opotřebení. Navíc je designově atraktivní a přitáhne pozornost ostatních hráčů i diváků.

Vlastnosti produktu:


- Délka: 96 cm
- Hmotnost: 230 g
- Materiál: 100% uhlíková vlákna
- Flexibilita: středně tvrdá
- Tvar čepele: JAB
- Grip: ergonomický a antiskluzový
- Barva: černá s oranžovými detaily

Představte si produkt:


Představte si, jak se ocitáte na hřišti s florbalovou hůlí FAT PIPE K.O. 26 JAB v rukou. Cítíte, jak se vaše sebevědomí a energie zvýší. Každý pohyb s touto hůlí je přesný a silný. Vaše střely jsou nechytatelné a přesné. Rychlost a kontrola jsou vašimi hlavními zbraněmi. Vaši soupeři a brankáři se vám již nemohou ubránit. S touto hůlí se stáváte nepřekonatelným hráčem na hřišti.

Výhody produktu:


- Maximální výkon: Florbalová hůl FAT PIPE K.O. 26 JAB vám poskytuje maximální výkon na hřišti. S touto hůlí dosáhnete vynikajících výsledků a překonáte své soupeře.
- Kvalitní materiál: Hůl je vyrobena z kvalitního materiálu, který zaručuje dlouhou životnost a odolnost proti opotřebení. Nemusíte se bát, že by vás hůl zklamala.
- Design: Hůl FAT PIPE K.O. 26 JAB je nejen výkonná, ale také designově atraktivní. S jejím moderním vzhledem budete na hřišti okouzlovat ostatní hráče i diváky.

Produkt je vhodný pro:


Florbalová hůl FAT PIPE K.O. 26 JAB je vhodná pro všechny vášnivé hráče florbalu, kteří chtějí dosáhnout maximálního výkonu a překonat své soupeře. Bez ohledu na vaše dovednosti a úroveň hry, tato hůl vám pomůže dosáhnout vašich cílů a přinést vám radost z hry. Buďte nejlepší verzí sebe sama s florbalovou hůlí FAT PIPE K.O. 26 JAB!
722710-101L-R
11 ks
6418712023448
Materiál hole
Karbon
Tvrdost hole
26
Délka hole
101
Omotávka
Sticky
Tvar rukojeti
Kulatý
Typ shaftu
Rovný
Čepel
JAB
Tvrdost čepele
PPB - středně tvrdá
Certifikace
Ano - schváleno pro soutěže pod hlavičkou Český Florbal

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product