• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
RAW CONCEPT 27 LOW KICK CTRL
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tabulka pro správný výběr florbalové hole

vyber florbalove hole FAT PIPE

Florbalová hůl FAT PIPE RAW CONCEPT 27 LOW KICK CTRL

  • 101 cm (vč. čepele 111 cm)
  • 96 cm (vč. čepele 106 cm)
  • levá
  • pravá
4 094 Kč (s DPH) 3 383 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Florbalová hůl FAT PIPE RAW CONCEPT 27 LOW KICK CTRL: Perfektní volba pro dokonalý zážitek na hřišti



Popis produktu:


Florbalová hůl FAT PIPE RAW CONCEPT 27 LOW KICK CTRL je špičkovým nástrojem pro každého vášnivého hráče florbalu. Tato hůl vyniká nejen svým moderním designem a kvalitním zpracováním, ale také výjimečným výkonem na hřišti. S touto hůlí si zlepšíte své dovednosti a dosáhnete vynikajících výsledků ve hře.

Vlastnosti produktu:


- Nízké vykopnutí Low Kick: Díky této vlastnosti je hůl FAT PIPE RAW CONCEPT 27 LOW KICK CTRL ideální pro hráče, kteří preferují rychlé a precizní střely. Hůl vám umožní maximální přenos energie a zvýší vaši střeleckou sílu.
- Kontrola a preciznost: S touto hůlí budete mít dokonalou kontrolu nad míčkem. Je vybavena technologií CTRL, která zajišťuje přesnost a lepší manipulaci s míčkem. Vaše přesné přihrávky a úspěšné zakončení budou vyšperkovány ovladatelností této hůlky.
- Kvalitní materiály: Hůl je vyrobena z odolného a lehkého materiálu, který zaručuje dlouhou životnost a snadné ovládání na hřišti. S touto hůlí se budete cítit jako součást profesionálního týmu.

Představte si produkt:


Představte si, jak se ocitáte na hřišti s touto úžasnou florbalovou hůlkou v rukou. Její moderní design vás okamžitě přitahuje a vyvolává pocit sebedůvěry a odhodlání. S každým dotykem hůlky cítíte její kvalitu a precizní zpracování. Vaše pohyby jsou rychlé a elegantní, díky čemuž získáváte respekt od soupeřů. S FAT PIPE RAW CONCEPT 27 LOW KICK CTRL se stáváte nepřemožitelným hráčem, který si vychutnává každý okamžik na hřišti.

Výhody produktu:


- Vynikající výkon na hřišti: S touto hůlkou dosáhnete maximálního výkonu ve hře. Je navržena tak, aby vám pomohla zlepšit vaše dovednosti a dosáhnout skvělých výsledků.
- Pohodlí a lehkost: Hůl je vyrobena z lehkých materiálů, které zajišťují pohodlí a snadné ovládání. Díky tomu se můžete plně soustředit na hru a dosáhnout nejlepších výkonů.
- Moderní design: FAT PIPE RAW CONCEPT 27 LOW KICK CTRL vás zaujme svým moderním designem a profesionálním vzhledem. S touto hůlkou se budete cítit jako skutečný profesionál.

Produkt je vhodný pro:


Florbalová hůl FAT PIPE RAW CONCEPT 27 LOW KICK CTRL je vhodná pro všechny hráče florbalu, kteří hledají výjimečnou hůl s vysokým výkonem. Je ideální pro hráče, kteří chtějí zlepšit svou střeleckou sílu a preciznost. S touto hůlkou budete ovládat hru a dosahovat skvělých výsledků.

Nechte se strhnout vášní a energií této úžasné florbalové hole FAT PIPE RAW CONCEPT 27 LOW KICK CTRL a staňte se neodolatelným hráčem na hřišti!
722714-96L-R
7 ks
6418712023646
Materiál hole
Karbon
Tvrdost hole
27
Délka hole
96
Omotávka
Raw concept
Tvar rukojeti
Kulatý
Typ shaftu
Rovný
Čepel
Control
Tvar shaftu
Kulatý
Certifikace
Ano - schváleno pro soutěže pod hlavičkou Český Florbal

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product