• 3% sleva u platby převodem
SUPERSIZE
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tabulka pro správný výběr florbalové hole

vyber florbalove hole FAT PIPE

Florbalová hůl FAT PIPE SUPERSIZE

  • 107 cm (vč. čepele 117 cm)
  • levá
  • pravá
2 729 Kč (s DPH) 2 255 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Florbalová hůl FAT PIPE SUPERSIZE: Nejlepší volba pro ty, kteří chtějí zvýšit svou hru na další úroveň



Popis produktu:


Florbalová hůl FAT PIPE SUPERSIZE je synonymem kvality, výkonu a inovace. Tato hůl je vyrobena ze speciálně vybraných materiálů, které zajišťují maximální sílu, přesnost a kontrolu nad míčkem. Je navržena tak, aby se stala vaším nejlepším společníkem na hřišti a pomohla vám dosáhnout vašich nejlepších výkonů.

Vlastnosti produktu:


- Supersize technologie: Speciální konstrukce holi zvyšuje velikost rámu, což vám umožňuje mít větší kontrolu nad míčkem a zlepšit vaše přesné přihrávky a střely.
- Ultra odolné materiály: Hůl je vyrobena z odolných materiálů, které zaručují dlouhou životnost a odolnost proti opotřebení. Můžete se spolehnout, že vám tato hůl vydrží dlouhé hodiny na hřišti.
- Ergonomický design: Hůl je navržena s ohledem na pohodlí a správnou ergonomii. Díky tomu se bude hůl pohodlně držet ve vaší ruce a umožní vám plynulé a přesné pohyby.

Představte si produkt:


Představte si, že stojíte na hřišti se svou novou Florbalovou hůlí FAT PIPE SUPERSIZE. Cítíte, jak se hůl dokonale přizpůsobuje vaší ruce a jak se ve vás probouzí pocit jistoty a síly. Vaše přihrávky jsou přesné a rychlé, vaše střely jsou razantní a nezastavitelné. S touto hůlí se stanete nepřehlédnutelnou silou na hřišti a vaše soupeře budete ohromovat svými dovednostmi.

Výhody produktu:


- Zvýšená kontrola: Díky Supersize technologii získáte větší kontrolu nad míčkem a zlepšíte své přihrávky a střely.
- Odolnost: Hůl je vyrobena z odolných materiálů, které zaručují její dlouhou životnost.
- Pohodlí a ergonomie: Ergonomický design holi zajišťuje pohodlné držení a plynulé pohyby.

Produkt je vhodný pro:


Florbalová hůl FAT PIPE SUPERSIZE je ideální volbou pro všechny florbalové hráče, kteří chtějí zlepšit svou hru a dosáhnout svých nejlepších výkonů. Bez ohledu na to, zda jste začátečníkem, středně pokročilým hráčem nebo profesionálem, tato hůl vám pomůže dosáhnout vašich cílů na hřišti.

Zvolte Florbalovou hůl FAT PIPE SUPERSIZE a získejte nejlepší nástroj pro zlepšení vaší hry. Vaše soupeře ohromíte svými dovednostmi a dosáhnete úspěchu, o kterém jste vždy snili. Nečekejte a začněte hrát s nejlepší hůlí na trhu ještě dnes!
722723-107L-R
10 ks
6418712024100
Materiál hole
Kompozit
Tvrdost hole
23
Délka hole
107
Omotávka
Sticky
Tvar rukojeti
Kulatý
Typ shaftu
Rovný
Čepel
PWR
Tvar shaftu
Kulatý
Tvrdost čepele
PE - středně tvrdá

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product