• 3% sleva u platby převodem
OMOTÁVKA STICKY BÍLÁ
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Florbalová omotávka FAT PIPE STICKY BÍLÁ

390 Kč (s DPH) 322 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Florbalová omotávka FAT PIPE STICKY BÍLÁ - Dokonalá volba pro profesionální hráče



Popis produktu:


Florbalová omotávka FAT PIPE STICKY BÍLÁ je vysoce kvalitní a profesionální produkt, který vám přinese nejen vysoký komfort při hře, ale také vylepší váš výkon na hřišti. Tato omotávka je navržena s ohledem na potřeby moderních florbalistů a nabízí vynikající přilnavost a kontrolu nad hokejkou. S její pomocí budete mít lepší kontrolu nad míčkem a snadněji provedete různé techniky a triky.

Vlastnosti produktu:


- Vynikající přilnavost: Díky špičkovému materiálu a speciálnímu povrchu omotávky získáte vynikající přilnavost a kontrolu nad hokejkou.
- Pohodlný pocit: Omotávka je navržena tak, aby poskytovala pohodlný a příjemný pocit při držení hokejky. Díky tomu budete mít lepší ovládání a snížíte riziko únavy ruky.
- Odolná a trvanlivá: Florbalová omotávka FAT PIPE STICKY BÍLÁ je vyrobena z kvalitního materiálu, který je odolný vůči opotřebení. Můžete se spolehnout na její trvanlivost i při intenzivním používání.

Představte si produkt:


Představte si, že jste na florbalovém hřišti a držíte v ruce omotávku FAT PIPE STICKY BÍLÁ. Jakmile ji přiložíte ke hokejce, okamžitě si uvědomíte její výjimečnou přilnavost. Pocítíte jistotu a kontrolu nad hokejkou, což vám umožní provádět různé techniky a triky s lehkostí. Při každém dotyku s míčkem pocítíte, jak vám omotávka pomáhá vést míček s přesností a neuvěřitelnou kontrolou. Díky tomu se stanete nedobytným hráčem a budete mít výhodu nad svými soupeři.

Výhody produktu:


- Zlepšení výkonu: Florbalová omotávka FAT PIPE STICKY BÍLÁ vám pomůže zlepšit váš výkon na hřišti díky vynikající přilnavosti a kontrole nad hokejkou.
- Pohodlí a komfort: Omotávka je navržena tak, aby poskytovala pohodlí a příjemný pocit při držení hokejky, což vám umožní hrát s lehkostí a sníží riziko únavy ruky.
- Trvanlivost: Vyrobená z kvalitního materiálu, omotávka je odolná vůči opotřebení a vydrží i při intenzivním používání.

Produkt je vhodný pro:


Florbalovou omotávku FAT PIPE STICKY BÍLÁ doporučujeme všem profesionálním hráčům florbalu, kteří si cení vysoké kvality a komfortu při hře. Je to také skvělá volba pro amatérské hráče, kteří chtějí zlepšit svůj výkon a mít výhodu na hřišti. Bez ohledu na vaši úroveň hráčství vám tato omotávka poskytne nezbytnou přilnavost a kontrolu, abyste mohli dosáhnout svého maximálního potenciálu na hřišti.

Investujte do kvality a získejte omotávku FAT PIPE STICKY BÍLÁ, která vám přinese nejen lepší výkon, ale také radost a pohodlí při hře. Nechte se unést vášní pro florbal a získejte výhodu nad soupeři s touto vynikající omotávkou.
337
19 ks
6418712140787
Barva
bílá

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product