• 3% sleva u platby převodem
OMOTÁVKA STICKY ČERNÁ
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Florbalová omotávka FAT PIPE STICKY ČERNÁ

390 Kč (s DPH) 322 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Florbalová omotávka FAT PIPE STICKY ČERNÁ – Pro dokonalý úchop a výkon na hřišti



Popis produktu:


Florbalová omotávka FAT PIPE STICKY ČERNÁ je ideálním doplňkem pro každého florbalistu, který si chce zabezpečit dokonalý úchop a zvýšit svůj výkon na hřišti. Tato omotávka je vyrobena z kvalitního materiálu, který poskytuje vynikající přilnavost a pohodlí při držení hokejky.

Vlastnosti produktu:


- Kvalitní materiál zajišťuje vynikající přilnavost
- Pohodlný a odolný design
- Jednoduchá aplikace na hokejku
- Univerzální velikost, která vyhovuje většině hokejek
- Barva: Černá

Představte si produkt:


Představte si, že stojíte na hřišti s florbalovou hokejkou v ruce. Cítíte tuhou a pevnou omotávku, která se přizpůsobuje tvaru vaší ruky. Vaše prsty pevně sevřou hokejku a vy jste připraveni na akci. Díky florbalové omotávce FAT PIPE STICKY ČERNÁ se budete cítit sebejistě a připraveni na každý souboj na hřišti. S jistotou a přilnavostí, kterou vám tato omotávka poskytuje, budete mít vždy dokonalý úchop a plnou kontrolu nad hokejkou.

Výhody produktu:


- Zajišťuje dokonalý úchop a přilnavost
- Přispívá ke zvýšení výkonu na hřišti
- Pohodlný a odolný design pro dlouhou životnost
- Jednoduchá aplikace na hokejku
- Univerzální velikost vyhovující většině hokejek

Produkt je vhodný pro:


Florbalová omotávka FAT PIPE STICKY ČERNÁ je vhodná pro všechny florbalisty, bez ohledu na jejich úroveň a zkušenosti. Bez ohledu na to, zda jste začátečník nebo profesionál, tato omotávka vám poskytne pevný úchop a kontrolu nad hokejkou. Je ideálním doplňkem pro všechny, kteří chtějí dosáhnout lepších výsledků na hřišti a zvýšit svůj výkon.

Získejte florbalovou omotávku FAT PIPE STICKY ČERNÁ a přineste svoji hru na novou úroveň. S touto omotávkou budete mít dokonalý úchop, přilnavost a kontrolu nad hokejkou, což se projeví na vašem výkonu na hřišti. Nečekejte a vyzkoušejte tuto vynikající omotávku ještě dnes!
338
34 ks
6418712108077
Barva
černá

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product