• 3% sleva u platby převodem
OMOTÁVKA STICKY KORÁLOVĚ ZELENÁ
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Florbalová omotávka FAT PIPE STICKY KORÁLOVĚ ZELENÁ

390 Kč (s DPH) 322 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Florbalová omotávka FAT PIPE STICKY KORÁLOVĚ ZELENÁ - Přineste svému hře novou úroveň profesionality!



Popis produktu:


Florbalová omotávka FAT PIPE STICKY KORÁLOVĚ ZELENÁ je vynikající volbou pro všechny vášnivé hráče florbalu, kteří chtějí přinést své hře novou úroveň profesionality. Tato omotávka je vyrobena z kvalitního materiálu, který poskytuje skvělou přilnavost a zabraňuje klouzání rukou během hry. Díky svému korálově zelenému provedení se stane nejen praktickým doplňkem, ale také módním a stylovým prvkem vaší výbavy.

Vlastnosti produktu:


- Vyrobena z kvalitního materiálu, který poskytuje skvělou přilnavost a zabraňuje klouzání rukou
- Korálově zelené provedení dodává omotávce moderní vzhled
- Univerzální velikost se snadno přizpůsobí různým velikostem rukojetí
- Odolná proti opotřebení a dlouhodobému používání
- Snadno se udržuje a čistí

Představte si produkt:


Představte si, jak držíte v ruce tuto úžasnou florbalovou omotávku. Její jemný a příjemný materiál okamžitě přilne k vašim rukám, zajišťující vám perfektní kontrolu a pevný úchop. Při každém pohybu budete mít pocit jistoty a důvěry, které vás posunou na další úroveň ve vaší hře. S jejím moderním korálově zeleným provedením budete rozhodně vyčnívat mezi ostatními hráči a získáte také pozornost a obdiv ostatních.

Výhody produktu:


- Skvělá přilnavost a zabraňuje klouzání rukou
- Moderní a stylové provedení
- Univerzální velikost pro všechny
- Odolná proti opotřebení
- Snadno se udržuje a čistí

Produkt je vhodný pro:


Florbalová omotávka FAT PIPE STICKY KORÁLOVĚ ZELENÁ je vhodná pro všechny hráče florbalu, bez ohledu na jejich úroveň dovedností. Bez ohledu na to, zda jste začátečník nebo profesionál, tato omotávka vám zajistí maximální kontrolu a výkon během hry. Je ideální volbou pro všechny, kteří chtějí přinést své hře novou úroveň profesionality a zároveň vypadat stylově a moderně.

Nyní je ten správný čas přinést svému florbalovému výkonu novou dimenzi. S florbalovou omotávkou FAT PIPE STICKY KORÁLOVĚ ZELENÁ budete nejen vypadat skvěle na hřišti, ale také dosáhnete maximálního výkonu a kontroly. Dejte svému hře ten správný nástroj, který vás posune na další úroveň profesionality!
335
6 ks
6418712198511
Barva
Coral green

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product