• 3% sleva u platby převodem
FP PONOŽKY KRÁTKÉ
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

FAT PIPE PONOŽKY KRÁTKÉ

  • 40-43
  • 32-35
  • 43-46
  • 36-40
  • černá
  • bílá
136 Kč (s DPH) 112 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

FAT PIPE PONOŽKY KRÁTKÉ: Váš klíč k neuvěřitelnému výkonu na hřišti!



Popis produktu:


Fat Pipe ponožky krátké jsou nepostradatelným doplňkem každého sportovce, který si zakládá na maximálním pohodlí a výkonu. Tyto ponožky jsou navrženy s ohledem na potřeby moderního hráče florbalu, ale neomezuje se pouze na tento sport. S výhodami jako je odvod vlhkosti, polstrování a odolnost, vám tyto ponožky poskytnou ten správný komfort a podporu, kterou potřebujete během každého zápasu.

Vlastnosti produktu:


- Odvod vlhkosti: Speciální materiál ponožek odvádí vlhkost pryč od vašich nohou, udržuje je suché a pohodlné i při nejnáročnějších trénincích.
- Polstrování: Ponožky jsou vybaveny polstrováním na klíčových místech, jako jsou paty a chodidla, které poskytují maximální ochranu a tlumení nárazů.
- Odolnost: Kvalitní materiál a pevné švy zajišťují dlouhou životnost ponožek, takže se nemusíte obávat opotřebení ani po dlouhodobém používání.

Představte si produkt:


Představte si, že vstupujete na hřiště plné energie a sebevědomí. Vaše nohy jsou pohodlně zabaleny do těch nejkvalitnějších ponožek na trhu. S každým krokem cítíte, jak vám ponožky poskytují optimální podporu a tlumení, což zvyšuje váš výkon a snižuje riziko únavy. Díky odvodu vlhkosti se vám nohy nepotí a zůstávají suché po celý zápas. S ponožkami Fat Pipe se necítíte pouze jako hráč, ale jako skutečný profesionál.

Výhody produktu:


- Zajišťuje maximální pohodlí a podporu při sportování
- Odvádí vlhkost a udržuje nohy suché
- Poskytuje tlumení nárazů a ochranu před zraněními
- Vysoce odolné a dlouhotrvající
- Stylový design, který vás odliší od ostatních hráčů

Produkt je vhodný pro:


- Florbalisty a jiné sportovce, kteří hledají kvalitní ponožky s vysokým komfortem a výkonem
- Hráče, kteří chtějí minimalizovat riziko zranění a únavy
- Všechny, kdo si zakládají na kvalitním vybavení a stylu

Nenechte své nohy trpět v běžných ponožkách. Zvolte Fat Pipe ponožky krátké a zažijte neuvěřitelný pocit komfortu a výkonu na hřišti. Objednejte si je ještě dnes a připravte se na to nejlepší sportovní zážitek vašeho života!
6930/BIL
131 ks
8590903053026

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product