• 3% sleva u platby převodem
KAPITÁNSKÁ PÁSKA JR.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

FAT PIPE KAPITÁNSKÁ PÁSKA JR.

290 Kč (s DPH) 240 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

FAT PIPE KAPITÁNSKÁ PÁSKA JR. – Zlepšete svůj hokejový výkon s tímto profesionálním doplňkem!



Popis produktu:


Tato FAT PIPE KAPITÁNSKÁ PÁSKA JR. je skvělým doplňkem pro mladé hokejové nadšence, kteří chtějí zlepšit svůj výkon na ledě. Tato kapitánská páska je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu, který zaručuje pohodlí a odolnost při každém zápase. S jejím moderním designem a perfektním střihem je ideální volbou pro hráče, kteří si potrpí na styl.

Vlastnosti produktu:


- Vysoce kvalitní materiál zajišťuje pohodlí a odolnost
- Moderní design a perfektní střih
- Snadné použití a nastavení
- Univerzální velikost, která sedí všem hráčům

Představte si produkt:


Představte si, že stojíte na ledě, připraveni na další zápas. Vaše nová FAT PIPE KAPITÁNSKÁ PÁSKA JR. je pevně připevněna na vaši hokejku a vy jste připraveni vést svůj tým k vítězství. Cítíte se sebevědomí a silně, protože víte, že máte kontrolu nad hrou. Tato kapitánská páska vám pomůže získat respekt od svých spoluhráčů a vedení týmu. S jejím moderním designem a perfektním střihem se budete cítit jako profesionál na ledě.

Výhody produktu:


- Zlepšuje vaši kontrolu nad hokejkou
- Přidává sebevědomí a sílu vaší hře
- Získáváte respekt od spoluhráčů a trenérů
- Moderní design a perfektní střih dodávají styl

Produkt je vhodný pro:


Tato FAT PIPE KAPITÁNSKÁ PÁSKA JR. je ideální pro mladé hokejové hráče, kteří chtějí zlepšit svůj výkon na ledě. Bez ohledu na to, jestli jste začátečník nebo pokročilý hráč, tato kapitánská páska vám pomůže dosáhnout vašich cílů. Je vhodná pro hráče všech úrovní a věkových kategorií, kteří chtějí být na ledě vůdcem a dosáhnout úspěchu.

Vylepšete svůj hokejový výkon s FAT PIPE KAPITÁNSKOU PÁSKOU JR. a staňte se nezbytnou součástí svého týmu. Nečekejte a objednejte si ji ještě dnes!
507
8 ks
6418712002573
Barva
černo-žlutá
Velikost
juniorská

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product