• 3% sleva u platby převodem
TRENÉRSKÁ TABULKA S KLIPEM
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

FAT PIPE TRENÉRSKÁ TABULKA S KLIPEM

527 Kč (s DPH) 436 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

FAT PIPE TRENÉRSKÁ TABULKA S KLIPEM – Perfektní nástroj pro trénink a zlepšení výkonu



Popis produktu:


FAT PIPE TRENÉRSKÁ TABULKA S KLIPEM je nezbytným doplňkem pro každého hráče florbalu, který chce dosáhnout maximálního výkonu a zlepšit své dovednosti. Tato trenérská tabulka je navržena tak, aby hráčům poskytovala efektivní a systematický tréninkový proces. S její pomocí můžete vytvořit různé tréninkové plány, sledovat svůj pokrok a analyzovat své výkony.

Vlastnosti produktu:


- Kvalitní konstrukce: Trenérská tabulka je vyrobena z odolného materiálu, který zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení.
- Přehledný design: Tabulka má přehledný a intuitivní design, který umožňuje snadné používání a rychlou orientaci.
- Praktický klip: Díky praktickému klipu na zadní straně můžete tabulku snadno připevnit na vaše oblečení nebo trenýrky, takže ji budete mít vždy po ruce.
- Možnost záznamu: Tabulka je vybavena speciálními políčky, kam můžete zaznamenávat své tréninkové plány, poznámky a cíle.
- Univerzální použití: Trenérská tabulka je vhodná pro hráče všech věkových kategorií a úrovní dovedností.

Představte si produkt:


Představte si, že máte v ruce nástroj, který vám pomůže dosáhnout vašich tréninkových cílů a zlepšit vaše výkony na florbalovém hřišti. FAT PIPE TRENÉRSKÁ TABULKA S KLIPEM je právě takovým pomocníkem. S její pomocí budete mít vždy přehled o svém tréninkovém programu, budete si moci zaznamenávat své pokroky a analyzovat své výkony. Nezáleží na tom, zda jste začátečník nebo profesionál, tato trenérská tabulka vám pomůže dosáhnout vašeho potenciálu a stát se lepším hráčem.

Výhody produktu:


- Zlepšení výkonu: Díky systematickému tréninku s trenérskou tabulkou budete moci zlepšit své dovednosti a dosáhnout vyššího výkonu na hřišti.
- Monitorování pokroku: S pomocí tabulky budete mít vždy přehled o svém tréninkovém pokroku a budete se moci zaměřit na oblasti, ve kterých je třeba ještě pracovat.
- Motivace a disciplína: Trenérská tabulka vám poskytne strukturu a disciplínu potřebnou k dosažení vašich cílů. Každý zaznamenaný úspěch vás bude motivovat k dalším vylepšením.
- Snadné používání: Přehledný design a praktický klip na zadní straně tabulky zaručují snadné používání a pohodlí během tréninku.

Produkt je vhodný pro:


FAT PIPE TRENÉRSKÁ TABULKA S KLIPEM je vhodná pro všechny hráče florbalu, kteří chtějí dosáhnout maximálního výkonu a zlepšit své dovednosti. Bez ohledu na to, zda jste začátečník nebo profesionál, tato trenérská tabulka vám pomůže dosáhnout vašich tréninkových cílů a stát se lepším hráčem. Nechte se inspirovat a vyzkoušejte FAT PIPE TRENÉRSKOU TABULKU S KLIPEM ještě dnes!
546
4 ks
6418712020140
Materiál
měkký plast
Barva
bílá

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product